Tehnoklik

woof83
u Tehnoklik

Koji TV imate?

TV uređaji su danas postali pravi centri zabave. Novi uređaji s velikim dijagonalama su pravo malo kino, a ako su SMART, onda značajno proširuju mogućnosti korištenja te ih možemo koristiti kao samostalne platforme za gledanje YouTube-a, Netflix-a, KODI-ja, korištenje društvenih mreža, browsanje Internetom te korištenje niza drugih aplikacija, ovisno o mogućnostima SMART operativnog sustava.

Kakav TV vi koristite? LCD, OLED, plazmu, ili ste pak još uvijek vjerni starom CRT debeljuci? Koristite li ga samo za gledanje televizije ili iskorištavate i neke druge njegove mogućnosti?

Ja osobno koristim Philips 43PUS6503 Android TV već dvije godine i prezadovoljan sam s njim. Služi mi za gledanje IP televizije te kao monitor za računalo (jer nemam mjesta u stanu za posebni monitor, a i cool je koristiti računalo na 109 cm). Od SMART mogućnosti koristim instalirani KODI i Terrarium TV, te ponekad YouTube. I da, Ambilight je fantastična stvar na Philipsu, ne znam kako bih se sad naviknuo na neki TV bez njega, plus što navečer dobro služi i kao noćna lampa :)

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.