Svakodnevne misli

Da je invazija...

U toku ovih nebitnih drami došlo mi... sinulo mi...
"A što ak sad dolete spejsšipi?" ...

Gledajte, mogućnost invazije je sasvim racionalna ideja u trenutnom kozmosustavu. Može bit jako mala vjerojatnost, al ukoliko se nešto warpa sa udaljenosti od koju stotisuću svjetlosnih godina na udaljenost ulaska u sunčev sustav - odjednom je šansa 99.9999%. No da, ovo nije tema o debunkanju i zamaranju time ima li drugdje sličnih oblika života ili nema i ima li warpanja ili nema, to je za osobe koje su stručne.

Da se dogodi invazija, što bi uopće bila invazija :hamlet:? Kako bi ste vi postupili u invaziji, što mislite kakav scenarij bi se odigrao? :hamlet:

Meni je dosta teško zamislit bilo koji scenarij zbog kojeg bi neka rasa obavljala invaziju na nas. Na ovaj ekosustav. Ima mi smisla jedino u pogledu "oh well we need this star and also we want to drain random_rare_element_here from Jupiter... just passing by nothing to see here" i onda nastave svoj nomadski put. Ali ako zaista neki drugi oblik inteligencije želi ući u specifično ovaj naš planet, onda bih pretpostavila da do neke mjere slični nama i da imaju razloge koji nekako njima koriste. To bi završilo.... hm... vjerojatno konzumiranjem... roštilj, osim ak su veguni onda samo genocid. :hamlet:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.