Svakodnevne misli

Plastika: augmentacija grudi i rinoplastika storitajm #mtf #filozofija

Evo za početak samo da rasčistim s ovim hejterima odmah: „Ali Noxy, ti si prije govorila da su plastične kirurgije površne… sada ih voliš… hipokraci… :bless:“. Znaš šta, nakupla sam pare (zaradila sam ih radom, nisam ih izvadila iz šupka) i gledam ko bi nebi bi nebi, ae reko štae…. bolje da ovu mižeriju lijepa odživim kad već moram živt :goth:. I uradila sam eto odjeb, gurl bye.

Ovako, prvo da pričamo o grudima/sisama. Nemam šta posebno o tome da kažem osim da sad jesu ovdje a prije ih nije bilo. Nisu velike, 75B. Išla sam prema preporuci doktora koji mi je rekao da više od toga ne ide zbog širine prsnog koža i dijametra baze implatanta. Tako da sam zadovoljna i birala sam pametno (odnosno dala sam doktoru da izabere prikladnu opciju na moje mjere). Ako ste tranđa, vrlo vjerojatno nemate ženski razvijene odrasle grudi već neki juvenilni tip djevojčicastih grudi u koji nemoš natiskat okrugli balon jer okrugli balon će izgledat nakaradno. Treba ić s više rekonstruktivnim pristupom gdje se umeće anatomski oblikovan implatant (znači da je oblikovan ko prirodna cica), a ne okrugli.
Točan opis postupka u mom slučaju bi bilo umetanje anatomskog implatanta (visoki profil), dual plane tehnikom (što implicira rez u inframamarnoj brazdi). Tjedan dana nošenja anatomskog grudnjaka, nakon toga samo spavanje u njemu na leđima ili boku, izbjegavat grudnjake sa žicom prva tri mjeseca. Nije me ništa to bolilo baš, doslovno sam samo dan nakon operacije uzela još tablete protiv bolova i to je to, išla na fax četvrti dan i radila od doma… vratila se s bolovanja u ured deseti dan. Ok, toeto. :petra:

Nos je malo smrt. Kada bih imala priliku opet radit nos nebih ga radila xD. Nemogućnost disanja prvih 24 sata na nos i nošenje faking kalupa tjedan dana su nezgodni/iritantni, modrice ispod očiju su zombične nekih dva tjedna. Ali, najgori dio je vađenje fatalne gaze drugi dan od onako… ne znam, deset metara :'), nikad nisam osjetila nešto usporedivo bolno u životu (došlo mi je odmah slabo da sam morala leć). S obzirom da je oporavak od rinoplastike rigorizniji, nisam baš previše osjetila sise uopće pa ne znam evo kolko sam relevantna. I da, zadovoljna sam jer sad imam fino padajuči tobogančić, a ne onu kljuku ko neki Assad-Abu-Maharađan božeoslobodi. :alexis:

Obavila sam oboje kod doktora Ostojića :desanc: u Zg i za njega imam samo pohvale. S obzirom da mi je nelagoda govoriti o svim modifikacijama na licu i nije damski fino, spomenula sam samo ovu rigoroznu.
Moj oporavak je išao glatko iako živim sama jer sam inteligentno pristupila tome, što znači da sam sredila stan, nabavila namirnice (proteini na max)…. I onda sam se vratila u sređeno utočište, nisam morala nikuda ići ništa obaviti… samo zen i overdosanje vitaminom C. Već sam rekla ja nikakve značajne boli nisam osjetila ali ja sam inaće osoba koja ne uzima tablete za bolove i općenito dobro podnosim te dugoročne boli od ozljeda, zubobolja etc…. ne diraju me. Rekli su mi da ću dobit temperaturu eto nisam ju imala uopće nakon operacije.

Na vam sad neke nasty slike. :bagonhead:

Ajmo sad na filozofski dio. Štosam ja naučla o životu kao tranđa :hamlet:…. Lekcija broj jedan:
Ajd nemojte bit siromašna tranđa. Tranđa na budžetu ne funkcionira, božemeprosti pa to je strahota, fala bogu štoimam para sad evo. Zbilja… zar želiš bit još jedna u nizu average butri koje kupuju kad je u nju yorkeru na 50%... ma štaćeti to, tih ima dost (i još k tome vjerojatno barely passable #nojudge :bagonhead:).

(off topic al ja sam razvila cijelu klacifikaciju mladi žena prema tome gdje kupuju… njujojrker – butre u trenirci s masnom punđom navr glave, bezvezne i dosadne s još dosadnijim i bezveznim dečkima koji su šnjima jer misle da ova ima dupe ko kim kardašijan i to je sve šta misle, haundem – tu već ulazimo u koketiranje sa finoćom, butre koje nisu stalno u adidas tenisicama i nekad pokušavaju da urade „stejtment“ svojim lookom ali nemaju baš para…ali kupile su dve torbice u viktoru za 50 kuna da imaju rezličite lookove, ZARA – ovo je jako triki i ovdje se često prikradu male sa sela :cobanica: koje bi da budu prave gradske dive ali stalno kupuju na popustu, a ove što ne kupuju na popustu one su već razine influenserki, one su 50% singl jer su okupirane svojim influensanjem i nemaju vremena za dečka, pretežno sstudentice. ASOS – uzvišeni tip influenserki i mladih butri-biznismenki, to su već mlade inteligentne butre koje niko ne zajebava … one uzimaju onlajn i setiraju trendove.. možda su i "...blogerice..." … tu još imamo razne „second-hend“ hipster butre… „ja kupujem iz koreje“ next level butre (te su za oženit)… to tako ukratko my konspirasi theori eleđidli :hamlet:)

2.Nemoj da se umiljavaš starcima i glumataš poor sister of charity kojoj ceo planet treba dat pare za pizdarije. Znači prestani bit siromašna tranđa svojim radom, a ne na druge načine jer ćeš uonda postat smeće od osobe u ovoj ionako već prepunoj planeti parazita i badavat što valjaš izvana kad trulež iznutra. Niko ti nemora dat za sise, kupi si sise i prestani cmoljakat, ako treba da zidariš idi zidari dat neopalim šljagu, ako patiš od "depresija ovogonog" pa kao ti se neda radit zato, de se leči tabletama dok se neosposobiš da radiš. Bivanje tranđom je slabost koja može da vas ojača ako joj pametno pristupite.

3. Uzgoji obrve i nemoj s tim voldamortastima.

Pa ne znam evo... jel ima ko još pitanja da ovde pošeram detalje koje sam propustila ?

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.