Faith in humanity restored - Everyday heroes!
Ova tema je za sve one situacije kada ste doživjeli da nisu baš svi ljudi izgubili ono što ih čini ljudima - čovječnost! Ispričajte nam vašu zgodu gdje, kad i na koji način vas je osoba ugodno iznenadila svojim dobrim djelom, bilo to prema vama, prema drugim ljudima ali i situacije kad ste vi nekomu pomogli.
To mogu biti neke najsitnije stvari poput ustupiti nekoj baki u tramvaju/busu mjesto pa sve do velikih djela kao što je spašavanje života ![]()
Pored svih onih negativnih i deprimirajućih tema, dobro dođe podijeliti i pozitivna iskustva s ljudima. ![]()
Naravno, teško je biti uvijek dobar i fin niti to možemo uvijek biti (ja sam prvi na listi kada govorimo o lošim ljudima
) ali ako smo spremni žaliti se na ljude oko sebe zbog tog kakvi su i na koji način reagiraju na neke stvari, zašto ne bismo mi bili drukčiji?
Moja situacija danas je bila u lidlu kada je jedna starija gospođa svoju unuku(?) držala u naručju i istodobno stavljala stvari iz košarice na blagajničku traku. Kako je držala malu bebu, mogla je koristiti samo jednu ruku i svaki put se morala sagnuti kako bi mogla uzeti jedan predmet i staviti ga na traku.
Ponudio sam svoju pomoć i pomogao. Bila je jako zahvalna, iako se ne radi o nekoj velikoj stvari. I tad sam došao na ideju da bi bila fora imati ovakvu temu gdje svi mogu podijeliti svoja iskustva.
Tako da je sad red na vama ispričati vaše zgode. Oni najzločestiji mogu već sad početi trčati vani i tražiti nekog u nevolji.
![]()