Životna pitanja
Evo ovako odlučio sam otvoriti temu na neka pitanja koja ovdje nisam pronasao,ili ih ima pa nisam dobro trazio...al nema veze.
1.Danas ljudi pričaju malo o svojim životnim ciljevima i prijateljima s kojima su okruzeni kako bi ih poduprli u tome sto rade,da li ste se nekad našli u situaciji da ste bili ismijavani od strane nekoga ako ste izrazili svoju želju za nekim uspjehom? I sto biste rekli o tim osobama?
2.Mnogi ljudi danas se udaljuju od pojedinih osoba samo zbog drugačijeg načina razmišljanja i možda drugačijeg ponašanja,što mislite kako pronaći pravo društvo i prave ljude s kojima budete bili sretni.
3.Što mislite,da li se isplati cekat pravu osobu prema kojoj cete osjecat nesto i napravit prvi sexualni odnos ili se puknut bilo sa kime? Kako je to kod vas bilo i da li ste se kajali radi nečega?
4.E sad da pitam za vasa misljenja za situaciju koja se meni dogodila...posto sam u inozemstvu vec nekih dvije godine,za mnogi ljude koje sam smatrao prijateljima u hrvatskoj nisu se udostojili ni javiti i pitati gdje se nalazim i kako sam...u jednom trenutku sam bio i teze bolestan i mnogi su znali ali i dalje nista....znam da cete reci da ti nisu frendovi itd.. ali radi se o sljedecem...kad nekoga od njih vidim uzivo pozdravljaju te kao pravi frendovi ali nisu...na koji naci se postaviti i sto napraviti?
5 Da li imate neke zivotne zelje koje biste htjeli ispuniti i koliko se trudite oko njih.
Evo malo sam to stisnuo sve u jednu temu ali nadam se da admin.. nece zamjerit.