Frizerska iskustva
Tako vam ja ljudi moji jutros narucen na sisanje u jednom frizerskom salonu.Dodem u zakazano vrijeme 7:30h.Bile su dvije cure ranih 20-tih godina.Crnka bahata ,zivcana,puna sebe ponudi mi da sjednem i nakon pripreme,me pocela sa'mašinom skidati kosu.A tupa mašina ko dava.Iscupala mi je pola kose,onda me je vodom vise poprskala po majci nego po glavi.I tako mene ona osisa kao da mi je stavila lonac na glavu,jedna strana polucelava,kao i druga,a na vratu vise ostavila kose.Povise cela ostavi'mi dva čuperka kao da su rogovi .Ja onako smocene glave gledam ok je.Jer sam zurio u grad.Digao se sa stolice izvadio 40 kn,kako je i izjavila luda mlada frizerka,da je 40 kn jer se 10 kn naplaciva posebno nozicama sisanje.ZAMISLI ?.Ali najgore od svega je sto mi nije izdala račun(fiskalizacija) te ja pozdravim se i izlazim namjerno vanka sa pozdravom,ona mrtva ozbiljna niti ugodan dan ne izjavi.Tako se ja vratim nakon par sati iz grada i pronalazim nju kako sjedi sa nekom gospodom ispred salona,jer joj je farbala kosu.Upitam ja jeli sefica tu,ona govori zasto.Ja izjavljivam da nisam zadovoljan frizurom kao niti izdavanjem ručuna,i govorim da sada pišem dopis Carinskoj te i Poreznoj upravi,protiv zloupotrebe izdavanja računa kojeg mi nije dala jutros dok sam čekao.Zovne ona seficu opravdava se ,da sta mi je ucinila.Ja nisam htio preko mob razgovarati sa njenom seficom,vec u 4 oka,ali nije moguce bilo jer je gospoda zauzeta bila.Izjavila je da ta ista djelatnica je bila u domu za mladez,da ima obiteljski problema,da je bolesna itd.,i da se i ostali klijenti zale na nju,ali da dobro šiša samo mene nije kako treba.Sto mene nije zanimalo tudi zivot i problemi.Problemi se ostave gdje im je mjesto u 4 zida.Vlasnica salona mi je izjavila da,sam u pravu i da imam pravo obavjestiti Inspekcijske službe kao i sami naplačenu uslugu ponovno iskoristiti besplatno na njezin račun.Sto nisam prihvatio ,ali me je molila da ne prijavim je,vec da ce mi vratiti 40 kn i duboko se izvinjavajuci,i da joj je zao dati njoj otkaz.Djelatnica je cijelo vrijeme se smijala,podrugivala dok sam bio korektnog i stalozenog stajalista prema njoj i ostalim klijentima u salonu,dok sam joj razgovarao ljubaznom gazdaricom.Nakon sto mi je bacila novac u ruke i dalje si smijuci mi se u facu.Druga joj kolegica umjesto nje mi se izvinila i da prihvatim ispriku sto sam i ucinio,jer cura je iz kucnog odgoja a ne ulicarka kao ova brineta.Zahvalio sam se,te napustio frizerski salon.Tih smrdljivih 40 kn sam potrosio u trgovini i odnio spizu jednoj susjedi,jer ne zelim kod sebe da imam proklet novac.Tek joj je 20 g,a toliko je bahata i prljavog obraza ,jadan onaj tko je ozeni.Sta ce od nje biti za 10 g kad je ovakva...Jeste li vi imali ista ili slicna iskustva,kao klijent,kupac?.