Zdravlje

Juggernaut
u Zdravlje

Dermatolog - Zagreb

Pozdrav svima,

u potrazi sam za dobrim dermatologom. Može biti privatnik, ali radije bih i u neku od bolnica jer s privatnicima baš i nemam sjajna iskustva.

Daklem, imam 26 godina i kao tinejdžer sam patio od akni. Prije 6 godina privatnik mi je prepisao Roaccutane s obzirom da niti jedna terapija nije uspijevala. Lijek mi je napravio čuda, a relativno kratko sam ga uzimao i nisam imao nuspojava. U zadnjih par mjeseci opet imam pojavu akni i neugodnih upalnih procesa (manje na licu), više na leđima i prsima, gdje ih prije nisam dobivao.

Iako sam malo otišao u detalje, rado bih da mi netko preporuči dermatologa u Zagrebu koji će stručno procijeniti moje stanje i prepisati terapiju. Naime, već mi je muka od svih savjeta tipa, budi više na suncu, izbjegavaj stres, jedi više povrća, pij vode.... Sve to ionako konstantno radim. Jednostavno ne pomaže.

Hvala svima unaprijed i poželite mi sreću ;)
Ne želim ponovo prolaziti iste tinejdžerske torture.

PS rado bih čuo i nešto o vašim iskustvima s aknama u odrasloj dobi.
Primjerice, ja godinama koristim kremu za lice za kožu sklonu aknama. Ujutro nakon umivanja, Bioderma sebium Akn mi je super djelovala, ali čini mi se da mi se koža jako navikla na nju.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.