Svakodnevne misli

Odnos: otac - gay sin

Zanima me kakav odnos muški dio gay populacije ovdje ima sa svojim ocem.

Moja situacija ukratko...
Outao sam se roditeljima s 18 i to je mome ocu bio veliki šok. Bio je bijesan, razočaran, okrivljavao je sebe jer je mislio da je on negdje pogriješio u odgoju, i sto drugih osjećaja... Kasnije se smirio, prihvatio me takvim kakav jesam i ja sam mu na tome jako zahvalan. Iako često osjetim i vidim na njegovome licu da stvari nisu onakve kako je on to zamišljao. Kao svaki tipični otac mislio je da će imati str8 sina, nevjestu i da će oko njega letati petero unučadi.
No... Stvar je u tome da smo ja i on dva potpuna različita svijeta. Fizički sličim na njega, ali nemam niti jednu njegovu osobinu. Sjećam se da me pokušavao zaokupirati nekim svojim zanimanjima dok sam bio mali, npr; ribolov, vrtlarstvo. Često mi je govorio da idem igrati nogomet na igralište kao i svi "normalni" dečki. Jedini gol koji sam zabio bio je autogol u 1. osnovne. (i da, tada su me svi ismijavali zbog toga :D)

Kakav odnos vi imate s ocem, imate li ga uopće? O čemu pričate kada ste sami? Svađate li se ikada? Kad se ja i moj nađemo negdje sami onda samo pušimo cigarete i buljimo u prazno, ili komentiramo neke nebitne stvari oko nas. U zadnjih dvije godine smo se prestali i svađati jer ne razgovaramo ni o čemu bitnome, iako ja još neko vrijeme živim s njime i mamom. Ali me on ne financira više pošto sam djelomično samostalan po tome pitanju. Bogu fala.

Da čujem vaša iskustva, mišljenja...

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.