Svakodnevne misli

nek svaki dan bude bitan

Evo odlucih napisat temu bez obzira hoce li se shvatit poruka il ne.Svaki dan vise-manje radimo isto,izademo van medu ljude budemo u milijun situacija da napravimo nesto dobro i da pomognemo barem sitnicom za neku promjenu, pomak u drustvu( jer barem meni osmjeh popravi dan).I nekako dobije se osjecaj zadovoljstva ispunjenosti zar ne? Ja na to gledam ovak :imam potrebu za svako dobro djelo koje netko napravi za mene vratiti na bilo koji nacin jer vjerujem da tako mozemo funkcjonirat i da svemir vraca.Nie slucajno da se nademo bas mi ispred nekih situacija gdje zapravo je stavljeno na odabir biti covjek il ignorirat.I tako iz dana u dan razne situacije,neznan koliko vas uopce razmislja o ovom nekima ce zvucat glupo i to je uredu jer svatko ima pravo dat svoje misljenje ,al otvaram ovu temu cisto da podjelim svoj nacin razmisljanja i da dam uvid u ono sto radim: svaki dan napravit minimum jedno dobro djelo i zauzvrat trazit da ide dalje.Situacija u drzavi i svijetu je katastrofa i mislim da se bavimo zapravo glupim stvarima naspram onog sta bi mogli.Vidjela sam svijeta i isla u drzave gdje sam vidjela glad i siromastvo napustene zivotinje al opet tu pozitivu u ljudima da ce dat zadnje da pokusaju pomoc.Vidjevsi puno situacija bas te sebicne strane ljudi pisem post koji mozda netko i primjeni jer sam takva osoba koja nema straha istupit van. Ne silim nikog al je lip osjecaj :) potaknimo ljubav kako prema covjeku tako i zivotinji i svakom bicu zapravo za kojeg osjetite da mozete pomoc bila to sitnica il nesto vise :)

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.