Zdravlje

Fantom
u Zdravlje

Mjesečarenje

Nisam sigurna jel zdravlje pravi izbor za ovu temu, ali ako može negdje drugdje, slobodno premjestite.

Pišem ovo sve u nadi da netko ima ili je imao slična iskustva i zna rješenje za ista jer koliko god ljudima bilo zabavno, ja doživim srčani kad vidim šta sam radila preko noći. Od poziva, poruka, pa seljenja namještaja i tako.

Ima hrpa toga, @Iridescent se moli da se uključi u temu jer nekako zna sve iz prve ruke, ja znam samo ono što mi drugi prepričavaju i što vidim i čujem dok se probudim.
Za primjer ću navesti situaciju od ove noći, pa dalje kako (ako) se tema razvije...

Zvala me, ali sam ja valjda tad spavala i nisam se javila, ali sam vrlo brzo ja nazvala nju. Ona je na svu sreću brzo skužila da sanjam/mjesečarim, ali sam ju svejedno okrivila da je luda i da kako uopće može pomisliti da ja spavam jer sam ja očito i logično budna.

Evo, tu me uslikala dok sam joj pokazivala gdje je ona.

Govorila sam joj da me ulovi, ali nismo sigurne jesam ustajala jer je u sobi sve na mjestu, a isključena je bila kamera u tom trenutku di je ona mene trebala lovit.
Ali jednom sam dok smo bile u vikendici kod mene tako u snu sam se popela po lojtri da odem na kat, pa sam očito svjesna prostora i situacije otprilike.
Osim da nema zmajeva, da nismo na plaži, da joj se galeb neće posrati na glavu i da ne može birati između velikog i malog ananasa jer ja imam samo srednji, a i bilo bi vrijeme da me prestane varati sa Spužva Bobom iako ima više rupa od mene.... i hrpa stvari samo s njom.

Ne pijem, ne pušim, ne koristim nikakve droge osim što pijem Nirval za epilepsiju. Ali mjesečarenje je bilo prisutno i prije toga, od djetinjstva, ali unazad nekih pola godine me to sad malo jebe jer ono, ne moram zvati ljude u pola noći, pisati im poruke i selit namještaj. Dobro je dok samo usisavam. :lol:

Sinoć sam obavijestila frendice u pol noći da me cura ostavila, a ja nju toliko volim... a jadna me samo natjerala da ugasim svijetlo i da idemo zajedno spavati. Drama dok sam ujutro vidjela poruke i pozive koje sam slala. :drama:

Bilo je svakakvih situacija, ali ovo noćas bi opisala kao jednu od meni osobno zabrinjavajućih jer dok sam vidjela sve poruke, pa vrijeme poziva, ajd ti znaj šta se desilo i jel ona mene stvarno ostavila. Iako sam bila poprilično sigurna da sam opet radila pizdarije u snu, ali svejedno.

Gašenje mobitela i ostalih uređaja u kući prije spavanja ne djeluje, pametna sam u snu i znam mobitel upaliti čak i tad. :lol:
Mlađi brat je imao problema s tim također, ali njega je prošlo do 16e (samo od sebe), a ja imam 23. Iako nije konstantno, bilo je perioda kad sam normalno spavala.

Tu ima nekih doktora, psihologa, pametnih ljudi, pa dajte, što da radim? :sigh:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.