Kako krasti na račun bolesnih?
dnevnik.hr/...ze-sve-vise-optuzbi---467873.html
Previše sam ogorčena da ne bi bar pisala o tome.
Već dugo se priča o njemu na taj način, ali meni su sad napokon sve sumnje potvrđene.
Bila sam sva u tome, osobno ga upoznala, dogovarali smo neku malu suradnju koja na svu sreću nije realizirana jer je samoprozvani tata Slaven imao neke dogovorene humanitarne akcije i promocije svoje knjige uz pomoć koje je navodno trebao obnavljati dvorac u Diošu tj. Grad Anđela.
Vrhunski manipulator koji se vješto bogatio na račun bolesnih i najslabijih, a i sam ima sina s posebnim potrebama. No, kako je sam uvijek govorio Bog je odabrao njegov put, a na njemu je da ga samo ponizno prati. Po jednim ateistima je pljuvao jer je biti ateist grijeh, a po drugima nije* jer bitno je da si čovjek i želiš pomoći, tad nisi grešnik*. Dvostruka mjerila.
Još jedan u nizu onih koji beru novce na račun vjernika, bolesnih, roditelja djece s poteškoćama u razvoju, onih koji su slabi na takve itd.
Tužno je što je većina ljudi zbog takvih i sličnih njemu sumnjičava prema ostalima koji stvarno pokušavaju nešto napraviti i pomoći. U zadnje vrijeme toga dosta ima, posebno oko blagdana jer mi se čini da su ljudi općenito tada slabi na potrebite, posebno djecu.
Kako bilo tko može tako nešto raditi, posebno ako mu je vlastito dijete u istim problemima? Gdje je moral takvim ljudima? Toliko ljudi obrlatiti, oštetiti, a onda pričati o ljubavi i moralnim vrijednostima. Jadno. :curse: