Coming out

Fantom
u Coming out

Je li gay?

Ne znam ima li neka posebna tema za ovo pitati, ali eto htio bi vasu pomoc. Kao i vjerojatno vecina nas tu zaljubio sam se u svog prijatelja. Sve je to pocelo prije par god, nekakvim pijanim zagrljajima i dodirima koji su mene privukli. Prije god dana poceli su se dogadati i poljupci, pa bi znali i spavati zagrljeni i ljubiti se. Isto tako sam primijetio da se on dosta lako i uzbudi kad se sve to dogada. Sve ovo se dogada ugl u pijanom stanju, nakon izlaska. E sad, on je dosta neiskusan, nikad nije imao curu niti bio sa zenom, ja sam mu bio prvi poljubac, on tvrdi da nikad nije razmisljao o muskarcima pa ni meni na taj nacin, i da i dalje ne razmislja, da je on u šoku bio kad se to sve pocelo dogadati, da i ne govorim da nam je i prijateljstvo blago naruseno nakon ovog svega. Svo ovo vrijeme on je zaljubljen u jednu curu s faksa i zeli biti samo sa zenama. Problem je u tome sto je on inace dosta iskren covjek, on od mene uopce ne pokusava sakrit da mu se digne :D al to pravda time da je neizivljen i da bi se vjerojatno uzbudio lako na bilo sto i bas ta njegova iskrenost je ono sto me tjera da mu i povjerujem. Vecina toga sta se dogodi bude mojom inicijativom, njemu je jedino sad u redu da tu i tamo onako zagrljeni samo pogledamo film il nesto, bez poljubaca il icega veceg, jer kao ja to zelim a s ovim se moze nositi. Btw imamo 24 i 23 god. Sto vi mislite o ovome?

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.