kronova bolest i kvasac
Evo samo ću na brzinu napisati jer mi se žuri ako što nisam napisao dodati ću kasnije. Znaci prije krona jeo sam normal kruh od kada sse aktivirao pa prešao u mirno stanje nisam jeo kruh ni bilo što s glutenom,,,, kruh gotovi bez glutena jesam ali on nije napravljen s kvascem jer dugo traje znaci nema kvasca u njemu jer bi se bio pokvario cak i ako je vakumiran. Prije 2 tjedna kupio pekać kruha i napravio istraživanje da vidim kako rade kvasac da znam dali ga mogu koristiti i da u njemu njemu nema glutena i nije bilo. Kupujem svježi kvas stavim pola kockice u 500 grama bezglutenskog brašna. Sve sastojke tog brašna jesam jeo kao namirnice tako da nije do tog brašna nego baš do kvasca ikljucio druge mogućnosti. Od kada ga jedem nisam više toliko napuhan, smanjeni grćevi, smanjena bol u leđima, imam više energije i poćeo vježbati da pojaćam trbušne mišiće jer prije ih nisma ni mogao korisiti i leđa su patila naravno,,,, Tako da kako da to doktori neznaju za taj kvas i da pomaže kod krona i što tu u njemu pomaže dali sastojak ili ta bakterija,,,,Možda netko od vas koji studirate ili jeste doktori zna više tako da znam uzeti veću kolićinu toga što pomaže,iz kvasca,, jer uzimam i colosparetard ali ni on nepomaže lol a ovako ovaj kruh mi može zamjeniti tu tabletu,,,,