Nemoj biti kontra kontrola
moj fejs status od neki dan...
"eto me doma... bolje volje sam odma... kaze moj lijepi doktor da sam super... cekamo jos neke nalaze, ali sam ful pozitivna po tom pitanju... ne boli me nista i sve u svemu bolje je nego sto sam ocekivala...
moj slavni selfi poslije operacije nije trebao ugledati svijetlo dana nego je samo trebalo pisati da sam ziva, ali eto jbga... pod drogama covjek svasta stisne... s obzirom da nisam bas nesto tasta (u tom pogledu) neka ostane... neka ostane i meni i vama kao podsjetnik da se na redovne kontrole MORA ici... osjecam se blagoslovljeno sto sam ja isla... i neko vece sranje sprecila sa ovom rutinskom operacijom...
i ove redovne kontrole se ne ticu samo zena vec i muskaraca... idite i kontrolirajte se... svi i na sve... ako mozete voditi auto na godisnji pregled mozete i sebe... ako mozete paziti na svoje ugradjene nokte, trepavice i extenzije mozete i na zdravlje... za to uvijek morate imati vremena... moja majka je umrla od raka... nije trebala... ali eto... otisla je prekasno lijecniku...
nemoj biti guska i zeznut se tako... idi doktoru... od svih pustih sirenja noga rasiri godisnje i ginekologu/urologu... idi nek ti pregledaju cice... popravi te zube... jebo nokte i trepavice.. lijep si kada si zdrav...
zahvaljujem svim svojim prijateljima i poslovnim suradnicama na neocekivano velikoj podrsci i pozitivi... a onima koji seruckaju da ne treba biti sve javno neka si stave flaster na usta... da se vise prica o mnogim stvarima sranja bi bilo manje...
i ako sam samo jednu svoju prijateljicu ili prijatelja ovim svojim iskustvom poterala doktoru ja sam i vise nego sretna...
cuvajte se... kontrolirajte se... volite se... ja sad odo glumiti princezu na zrnu graska iducih 10tak dana pa na kontrolu..."
ovo je taj moj slavni selfi poslije operacije... neka bude i ovdje da, barem, nekoga trgne da ode na pregled

idem redovno na kontrole... volim svoje tijelo... zahvaljujuci jednoj od njih skuzili su da mi se pocelo mijenjati tkivo grlica maternice... u utorak su taj dio izrezali... cekam nalaz sa patologije... mantram da bu sve dobro i da su sve kaj ne valja izvadili... za one kaj ne znaju imah predmaligno stanje... naglasak na PRED... i stvarno sam hepi sto se to otkrilo na vrijeme... moglo je zavrsiti lose... jako lose...
molim vas... odvojite vrijeme u svojim zivotima na kontrole... obracajte paznju na promijene na svome tijelu... nitko ne treba katastrofalno zavrsiti... volite se ljudi... i ne sirite svasta nesto okolo jer eto gej ste... to kaj ne mislite imati djecu ne znaci da su vam babaroge u tijelu potrebne...