Whorechievement unlocked!
E sad ću imat ja fino svoju sex-related zabavnu temu.
Da definiramo novi pojam: WHORECHIEVEMENT - je jedan poprilično promisukuitetan događaj/radnja kojem ste podlegli i kojeg pamtite kao veliku seksualnu pogrešku i zlo vam je samo kad se sjetite (dobro, neko možda svoje whorechievemenete drži kao svoj ponos... tu bih stala s komentiranjem toga). Ono kad ste pogubili dostojanstvo, "bili griješni" (ako tako volite) ili nešto šta ja znam. Ono kad ste imali jebene sreće što niste pokupili 5 spolnih bolesti i završili u lancu amsterdamske prostitucije.... - E to je to! (mada ajde relativa je, nekome je možda romeo akaunt već najgora sodoma). To su događaji kojih ćete se sjetit tamo u roditeljskoj dobi pa poželjet zaključat svoje tinejđere u podrum - nema izlazaka, nema ništa... i bit u trajnom denialu "ma nebi oni.... ma oni to ne rade.... ma...".
Znam da, tema je intimna, vjerojatno će svakoga bit sram zapravo napisat išta, bojat će se osude i tako. (osim ovih nopic noface ormar ljudi), al eto ja sam štela ovu temu i oću ju imat i imat ću ju. Pazite kako pišete jer eksplicit je i dalje eksplicit.
I upamtite pomladci
to nije ništa lijepo ponosa vrijedno. Seksualni hormoni su snažni znam, ali HIV ništa ne uklanja, tračevi žive dugo, a internet nije lijepo mjesto za objavljivat genitalije (općenito ih nije zdravo digitalizirati).
Ed. Temu preuzela @Gigi 09.05.2021