Coming out

Haer.app
u Coming out

Živim kao transrodna žena u Hrvatskoj i ovo želim da znate o meni

via TelegramHR

Luna Sardelić 23-godišnja je studentica iz Korčule koja se oduvijek osjećala kao žena, iako je rođena s muškim tijelom.

"Zovem se Luna, imam 23 godine, volim kratke suknje s džepovima u koje mogu gurnuti ruke, nedavno sam si kupila prve štikle od 10 centimetara i skužila da uopće nije tako strašno hodati u njima, od šminke uglavnom nosim samo maskaru, tipovi mi se stalno upucavaju preko fejsa, živim s tri cimerice, kad sam ukočena pred nekim imam jako visok glas, kad se opustim postaje nešto dublji, previše se gledam u ogledalo, prvo vrijeme tranzicije mi je trebalo sto godina da se spremim za van jer sam stalno fascinirano buljila u ogledalo, imam celulit, nosim push-up.

Već dugo volontiram u udruzi Trans Aid, a od ovog mjeseca su me i zaposlili. Osjećam da sam tamo korisna, da pomažem drugim transrodnim osobama kao što su druge trans cure ranije pomagale meni."

Snažnu ispovijest o njenom životu, odrastanju, grubom odbacivanju roditelja, tranziciji i otkrivanju same sebe pročitajte na linku.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.