reci cu vam tajnu
Pozdrav,
Imam potrebu reci svoju situaciju iako ste nepoznati meni, a neke cak i znam... Ali dosad mi to nitko nije mogao objasniti niti sam trazila nekakvu pomoc psihijatra nego pokusavam shvatit to sve sama..
Ja sam zena samo u fizickom obliku i nikad nisam voljela sebe ni svoje tijelo.. Nikada mi nije bilo jasno sta sam ja i zasto sam sama sebi odbojna, a sve je pocelo od moje 5 godine u toj dobi zapravo budes svjesan sebe i svoga tijela, stajala sam u toaletu u vrticu i pitala sam se po cemu su oni zakljcili da sam djevojcica i kako mogu biti toliko sigurni da se ne mogu jednog dana probudit kao djecak.. Uvijek sam se igrala sa svojim bratom i deckima, uvijek su me zanimali autici i pistolji vise od barbika i lutkica.. Uvjek sam bila tata i uvjek sam bila Kenn..
Kasnije kako su nam objasnjavali koja je razlika izmedju spolova uvjek sam mislila da ce mi jednog dana izrast, mozda mu treba vremena, mozda se sakrio.. Znam da cu po ovome ispast glupa ili nezz sta ali ja sam i tada i sada htjela bit decko..
U pubertetu kad se pocinju javljat seksualne sklonosti i kad si zeljan svega da probas i da ispitas sebe sta zelis i kako i zbog cega.. Mene ne privlace cure i nikada me nisu privlacile, znaci po tome sam 'normalno zensko' ali poljubila sam se sa curom i nije mi bilo to- to.. Ali u svemu tome otkrila sam stvari koje u meni probude ne objasnjenu vibraciju, kao da mi netko predje preko trbuha sabljom, mozak kao da netko probode iglom i trzaji u vaginalnom podrucu ( jbg neke stvari moraju u detalje) i to mi se sve desilo kada sam htjela vidjet kako to izgleda kada se dva muskarca poljube.. Da znam i ja sam zbunjena bila, ali ta me zelja tjerala sve vise i vise tome i htjela sam biti upucena u cijelu situaciju iako se ne moze ostvariti to da ja kao ja uopce ostvarim te neke svoje fantazije..
Bila sam u vezama sa streight deckima i nikada mi se to nije svidjelo, da imam 'normalne' seksualne odnose i da me netko gleda kao zenu i voli kao zenu i da postupa samnom kao sa zenom..
I jos uvjek cekam taj dan kada cu se ponovo roditi i zivjeti onako kako zelim ili bar da imam mali dio toga..