Duhovnost

Fantom
u Duhovnost

Religija novog doba

Nakon što sam pogledao Eurosong ove godine,primijetio sam dosta okultnih simbola koji su se pojavljivali na sceni što me inspiriralo da otvorim temu o teoriji zavjere koja povezuje Illuminate,tj. vladajuću elitu i njihovu religiju,kult Baphometa.

Tko je zapravo Baphomet?

O njemu se zna jako malo,prvi put se spominje negdje u 12. stoljeću vezano za krivovjerje.Povezan je s crnom magijom i svim sektama/kulturama koje ju prakticiraju.Prikazuje ga se kao krilatog jarca s bakljom na glavi zbog čega se izjednačava s Luciferom.Religija koja uključuje Baphometa je stoga izjednačena sa sotonizmom i nije zapisana,a povezuje ju se samo sa sektama koje većina nas doživljava kao poremećene i rijetke,za što je zaslužan i nauk najraširenijih religija koje su potisnule sve oblike okultizma.No je li to baš tako?

Zbivanja u današnjem svijetu govore drukčije i ja ću ovdje ponuditi 3 hipoteze zbog kojih imamo razloga vjerovati da svjetska elita pripada upravo ovoj religiji.

1.SIMBOLI U ZABAVNIM INDUSTRIJAMA

Pritom mislim na glazbu,film,crtiće za djecu,sve glazbene i filmske manifestacije i događaje koji uključuju svjetlosne efekte (neću ovdje pokazivati te simbole jer ima ih previše,može ih uočiti svatko tko ih želi vidjeti,a analiza tih simbola zahtjeva posebnu temu).Pod simbolima mislim prvenstveno na:

sve one koji aludiraju na oko unutar trokuta,piramide - to je zaštitni znak Illuminata kojim oni žele poručiti da sve vide,da su prisutni tu gdje se taj simbol pojavi

sve likove u filmovima i crtićima koji su izgledom slični Baphometu,tj. dehumanizirani na način da se njihova dehumanizacija prikazuje kao nešto u čemu oni pronalaze smisao vlastitog postojanja - ovo bi mogao biti način na koji se ljudima još od malih nogu podsvjesno stavlja u um ideja te religije

glazbene spotove u kojima pjevači kroz tekst koji izgleda kao da na čudan način govori o vezi između dvoje ljudi i kroz gore već spomenute simbole zapravo govore o vlastitoj vezi s unutarnjim demonom - njegovanje vlastitog unutarnjeg entiteta možda je jedan od temelja ove religije; vjerojatno pjevači ne govore o sebi u takvim pjesmama,nego služe kao lutke tvrtki koje im daju te pjesme kako bi utjecali na ljude,tj. podsvjesno ih upoznali s idejama svoje religije

svjetlosne simbole koji se pojavljuju na manifestacijama i koji pomoću reflektora prikazuju gore već spomenute simbole,npr. iza pjevača na pozornici se prikaže svjetlosna formacija koja oblikom podsjeća na krilatog jarca ili neki drugi simbol Baphometa,a sve je to popraćeno tekstom koji govori o ljubavnoj vezi,ili pjevač/ica pritom pokazuje svoju razuzdanu stranu aludirajući tako na "sex kitty" sindrom

2.POSTUPNO IZJEDNAČAVANJE MUŠKOG I ŽENSKOG SPOLA

Vidi sliku Baphometa na internetu,ima ženske grudi,dakle radi se o dvospolnom entitetu.To može značiti da duhovno približavanje ovoj religiji uključuje odstupanje od nekih dosad zadanih karateristika spola u društvu,a to je upravo ono što se intezivno događa u zadnje vrijeme.Postoji mogućnost da su te promjene opće gledano pokrenute s ciljem udaljavanja duhovnim entiteta ljudi od staromodnih religija kao što su kršćanstvo i islam koje stavljaju veliku pompu na spol kako bi ih približili ovoj religiji koja ne gleda na ljude kao na bića konkretnog spola.

3.OPĆE UREĐENJE SVIJETA

Ironično,često možete čuti od katoličkih duhovnih autoriteta kako govore ljudima da je sotona stvarni vladar svijeta.Ja sam se osobno zapitao,ako oni znaju da jest, zašto se onda ne potrude reći ljudima na koji način on to stvarno jest, ili referiraju na religiju elite znajući da ne mogu ništa učiniti da spriječe podsvjesni utjecaj koji oni vrše na ljude kroz medije i sve gore već spomenuto,pa se zato zaustavljaju na površnim prijetnjama i upozorenjima.Ili su možda neki od njih zaista tu da iskvare religiju kako bi je doveli do raspada; pravi primjer danas je islamski ekstremizam koji pokazuje kako zloporaba religijske ideologije može dovesti do potpune dehumanizacije,što se navodi kao cilj sotonističkih religija.

Uglavnom,ja sam ovo napisao ne zato što sam protiv ovoga što sam napisao nego bih volio da se jednog dana ova religija u potpunosti zapiše,tj. da se razjasne i ljudima približe svi manipulativni elementi,jer inače netko nudi slobodu u zamjenu za dušu.

Ovo je moja interpretacija i pogled na duhovna zbivanja danas u svijetu,i zanima me ova religija jer mislim da može koristiti ljudima,kao i svaka druga religija,ako se racionaliziraju i uklone manipulativni elementi.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.