Femi dečki zaslužuju respect!
Gledam malo profile korisnika na raznim gay društvenim/dajting stranicama i uvijek nađem da nekolicina ljudi u opisu napiše da ga "ne zanimaju feminizirani dečki" ili "ne želim da me kontaktiraju femi dečki" itd. Obično su to oni koji na profilu nemaju sliku i nisu "out". Smatram da je to jako ružno meni su takvi "hejteri" daleko odbojniji od femi dečkiju. Treba imati hrabrosti prošetati gradom u ekstravagantnom outfitu ili sjesti u kafić pun str8 ljudi i privlačiti pozornost svojim gestama. S druge strane ovi "mačo" muškarci koji nisu "out" nemaju hrabrosti ni da sami sebi priznaju da su gay, a kamoli da se ponašaju onako kako bi zapravo htjeli. Meni je tužno da očekujemo da nas drugi prihvate, a ni mi pripadnici LGBTQ skupine ne prihvaćamo jedni druge. Dovoljno je da se femi dečkima rugaju u školi, na poslu ili ulici; ne moramo ih još i mi ovdje diskriminirati. Stoga prestanite "hejtati" jer femi dečki su cool i obično su dobro društvo! ![]()
Što vi mislite o ovoj temi? Dali ste ikad bili ismijani u društvu? Dali ste vi taj koji ponekad dobaci neku neukusnu šalu? Jel vam krivo nakon toga, ako da dali ste se spremni ispričati?
Pišite svoja mišljenja ili podijelite svoja loša iskustva...