Svakodnevne misli

Femi dečki zaslužuju respect!

Gledam malo profile korisnika na raznim gay društvenim/dajting stranicama i uvijek nađem da nekolicina ljudi u opisu napiše da ga "ne zanimaju feminizirani dečki" ili "ne želim da me kontaktiraju femi dečki" itd. Obično su to oni koji na profilu nemaju sliku i nisu "out". Smatram da je to jako ružno meni su takvi "hejteri" daleko odbojniji od femi dečkiju. Treba imati hrabrosti prošetati gradom u ekstravagantnom outfitu ili sjesti u kafić pun str8 ljudi i privlačiti pozornost svojim gestama. S druge strane ovi "mačo" muškarci koji nisu "out" nemaju hrabrosti ni da sami sebi priznaju da su gay, a kamoli da se ponašaju onako kako bi zapravo htjeli. Meni je tužno da očekujemo da nas drugi prihvate, a ni mi pripadnici LGBTQ skupine ne prihvaćamo jedni druge. Dovoljno je da se femi dečkima rugaju u školi, na poslu ili ulici; ne moramo ih još i mi ovdje diskriminirati. Stoga prestanite "hejtati" jer femi dečki su cool i obično su dobro društvo! ;)

Što vi mislite o ovoj temi? Dali ste ikad bili ismijani u društvu? Dali ste vi taj koji ponekad dobaci neku neukusnu šalu? Jel vam krivo nakon toga, ako da dali ste se spremni ispričati?
Pišite svoja mišljenja ili podijelite svoja loša iskustva...

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.