Zdravlje

Aaron.D.Wolf
u Zdravlje

Mandule / krajnici

Trazih temu, al nista trazilica nije izbacila pa... :)

Imate li problema s njima prek zime i opcenito?

Meni svake zime malo nateknu jer ugl disem kroz usta, a ne na nos (imam deviaciju septuma pa nemrem bas)... Ugl nisam nikad nekih problema imao... Do sad :/

Sredinom/dr polovicom prosinca se sve upalilo, oso kod doktora, dobil klavocine i sve 5 u roku keks :)

Medjutim, prije dva tj mi se cijeeeeelo zdrijelo skroz upalilo i oso ja opet kod doktora. Dobio O.o i :o od njega i silapen svakih 8h.
Tako 10 dana i Aaron u nedjelju popil zadnji antibiotik i bilo je sve vise-manje ok... Puna dva dana!!!
Danas opet sve kronicno, cak i gore :(
Oso ja opet tamo, neka dr doktorica na zamjeni i vidi da su u banani, ja joj kazem da je to vec treci put u cirka dva mj i zena mi pocne pricat gluposti. Dala mi Sumamed (useless, jer ak penicilin nije pomogo, nece ni on), pocela pricat o herbalnoj medicini (da mjesam caj od kadulje i sljezivog korijena brijem), da si prskam propolisom, zemem streptolete + kao, a onda i najbolja izjava - oces da ti napisem nekaj protiv bolova? Sigurno te jako boli...

My face was like O.o wtf zeno? Jesi neki hipi il ovisnik? Ionak sam previse tableta pil, necu radi bolova u grlu pit neofene :drama:

Ugl. Nadrkan sam i mrtav... I sutra kontam opet otic i rec da fkt ne seru i nek me posalju barem na jebeni bris grla, a ne da me samo sopaju antibioticima koji ocito ne pomazu -.-

Ugl. Raspisah se sad i ispuhah :lol: Danke :roflmao:

Kak ste vi s tim sranjima? :) Biste li vi vadili mandule il ih preferirate u sebi? :)

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.