Pomoć! Podjelite svoja iskustva kroz 2 pitanja :)
Pozdrav svima. ![]()
Nov sam ovdje, još uvijek proučavam gay.hr bonton i ne znam točno kako da pristupim, so go easy on me. Htio bih vas zamoliti da podjelite sa mnom sve što vam se događalo u procesu izlaženja iz ormara (mislim isključivo na obitelj) i to tako da mi odgovorite na dva pitanja:
1) S kojim ste se problemima susreli nakon priznanja?
2) Što vam je pomoglo nakon priznanja? Hm, kako ste se emotivno/mentalno/praktično rekuperirali, vratili na noge, računajući da je to za vas bilo stresno iskustvo.
Informacije ću maniti identiteta, a koristit ću ih kako bih što bolje zaokružio pripremu za edukaciju jednog savjetovališta (u nekom smislu) i želim napomenuti da ovo nije istraživanje.
Imam puno LGBT prijatelja/poznanika, ali nedostatno - uvijek mi se čini da bi svatko mogao nadodati nešto u zajedničku priču. Zamolio bih vas da budete što eksplicitniji, jasniji i da se po mogućnosti raspišete. Možda će se raditi o nečem delikatnom što nije za javno iznošenje na forumu unatoč poluanonimnosti ovog portala, pa u tom slučaju mi pošaljete u inbox.
Molim vas, podjelite ovo sa mnom, znajte da će vaše pričice moći nekome pomoći u budućnosti i to je jedina svrha s kojom bih ih iskoristio.
Hvala vam puno!
Pancake, the forum noob