Izgubljeni u prijevodu
Pretpostavka je majka svih zajeba, zar ne? U koje ste sve situacije upali na putovanjima jer ste mislili... Odnosno niste mislili da bi moglo biti drugačije
Rim: Naručimo espresso. Dobijemo ga i tražimo malo hladnog mlijeka. Konobar pizdi (jer je to druga cijena), pita nas odakle smo i govori da smo iz Napolija. Pitamo ga jel možemo sjesti na terasu, on se hvata za glavu i govori da je to druga cijena. Sjeli na terasu i skužili da je uvijek druga cijena za kavu
U Beču (davno je to bilo) smo kupili pola karte za metro misleći da je to za 2-3 stanice. Bila je to karta za psa ![]()
U Portu sam tražio jedan restoran sat vremena da bih saznao da kuhari ne rade od 15-19. Ali imali su dobar porto ![]()
U Londonu smo čekali sat vremena na upad u klub G-A-Y da bi nam rekli da možemo unutra samo s narukvicom koju smo trebali uzeti u baru. Glupi koncert Alcazara i neki blagdan ujebali su nam izlazak jer u 3 ujutro nigdje nije bilo taksija ni za lijek ![]()
U Berlinu smo jednu večer završili u Motzstrasse i cugamo sat vremena misleći da je u nastavku klub. U nastavku je bio samo WC, netko je krivo napisao na internetu da je to klub. I onda nas upute u "klub" 50-ak metara niže, kad tamo gej punkeri i skinsi
U Pragu se nakon divne večeri iskradem iz kreveta jednog mladića i izađem iz zgrade. 7 ujutro, zovem taksi, nitko se ne javlja 10 minuta, pada ledena kiša, nekako uspijem doći do neke stanice busa. Pitam jednog Čeha da mi pokaže gdje sam (na karti). Pokaže mjesto 20 cm od karte
Za sat vremena sam bio u Pragu
Koja su vaša iskustva? Gdje ste promašili?