Coming out

Fantom
u Coming out

UPDATE :D Rekao sam majci

Našli smo se majka moja i ja, dan prije mi nije bilo baš dobro te me pitala da popričamo sutra kad se malo smirim kao što me to muči i takve stvari u vezi fax-a i sl.

Naravno, prvo što mi je skočilo u glavu je bilo da joj kažem za sebe, da sam gay hehe

Sutradan sam se ustao, bili smo samo majka i ja kod kuće, Popio sam svoju jutarnju kavicu i reko sam da ako želi možemo pričati. Sjeli smo za stol te je krenulo.
Malo smo pričali o referendumu i tako sam joj htio natuknuti gdje razgovor ide no nije baš najbolje skužila :D #ludamama
Onda sam joj rekao da je na referendumu dala glas za moja prava, te me malo zbunjeno pogledala i onda reko:" Mama gay sam". Ona se nasmijala i rekla da ju prestanem zezat, pa sam joj objasnio da nije zezancija, da sam imao dečka i tako to.

Ostala je malo šokirana, još je i danas malo u šoku te misli da je to samo faza eksperimentiranja.

Svaki put kad smo nasamo ima neki smješni komentar u vezi toga, kao npr da nisam gay već peder, kad dobim diplomu, zaposlim se i postanema slavan tek da onda dobivam titulu gay, opet #ludamama

Mislim da će to prihvatit, prošlo je već neko vrijeme, oko 3 i više mjeseca, znam da će još možda trebati godine, ali svakim danom joj je sve lakše isto kao i meni te jednoga dana ću morati reći i starom i bratu, brat će sigurno reć:" Dobro šta sad", stari ej malo zeznutiji.

Hvala svima na lijepim riječima i ohrabrenju, voli vas ja :kiss:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.