Zdravlje

Fantom
u Zdravlje

Spolne bolesti i odgovornost

Ne znam kak je kod muskih (slobodno podjelite iskustvo), ali zene su bas posteno osjetljive na sve i sva. Od razno raznih gljivica, bakterija na dalje...

Koliko ste odgovorne kako prema sebi tako i prema partnericama?!
Kazete li da imate neku bakteriju/gljivicu (ne daj Boze nesto gore) ili vam je svejedno da li ce vasa partnerica ju pokupiti od vas?
Odlazite li redovito na preglede?

Iako su vise manje normalne sve te bakterije/gljivice mene jeza hvata od njih, redovito sam na pregledima i ukoliko dobijem nesto dijelim sa partnerom tu informaciju te se zajedno izljecimo.

No, sto napraviti nekome tko mjesecima zna da ima nesto i svjesno vam to prenese, pravi se mutav kad pricate o tome i ne sudjeluje u lijecenju ni sebe, a kamo li vas? Bezbrizno trazi nove partnere ni ne razmisljajuci o pregledu i lijecenju te vam kaze : ma to je sitnica, nisam mislila da ce te zanimati? :o

Osobno bi fotografiju te persone sa tim informacijama zaljepila na svaki rasvjetni stup, tramvajsku stanicu i dala u sve novine jer smatram da se maximalno treba stati na kraj bolestinama kojima mozemo.

Odbijam misliti da je to neciji tudji problem. To je nas problem. Trebamo biti odgovorne i velika je sramota za one koje to nisu.

:bless:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.