Coming out

Fantom
u Coming out

Zahvala vama

Bok. Pozdrav svima na ghr-u i ovo pismo pišem vama

Naime u zadnjih godinu dana život mi se okrenuo za 360. Pa ću počet od početka. Ja kao mlad i nadobudan u svojem pubertetu imao sam misli koje su svugdje letile. Kao i svi mi. Tako da sam u svojoj 14-oj godini počeo zanimat za dečke hh. Nije sad to bilo nešto čudno jer mi je jednostavno to bilo prirodno. Imao sam i curu al ono. Znate kako je to :P Da nastavim. Kako sam počeo to istraživat naišao sam na ghr. Iman nas koji ga se još sjećamo onakvog prije. Makar sam skužio da je postojao još jedan stariji. Forum-like style. Fora a? Hh. To je bio sasvim novi svijet. U cijeloj kolotečini odrastanja uzeo sam si vremena i provodio neko vrijeme gore. Nije to bilo često kao sad jer naime prije mi se činilo kao da ima samo napaljenih starkelja koji vrebaju mlado meso :P Zato hvala GHR timu na ovom novom ruhu stranice koji privlači mlade i moram priznat jako je zabavno na forumima i stalkat ljude hihi. Opet zalutao ja :P Nastavljam...znači onda nisam baš bio online. Nije me to zamaralo. U 4-om mjesecu prošle godine stvari su se nekako promijenile.Naime onda mi se javio jedan dečko iz okolice. Vjerovatno znate kako je to :P Sve vas zanima i još ste u ormaru. Ne dao bog da netko sazna za vas hh. Ali na kraju ja i taj dečko smo se našli i tako je sve počelo. To je to. Ja sam GAY haha. Od tih dana sve više i više mi se akumulirala ta energija da se pokažem tko sam ustvari. Btw ja i taj dečko smo sad dobri prijatelji ;) Kroz mjesece dopisivao sam se s nekim dečkima i sa jednim se nalazio. Bilo je to prečudno doba. Puno novih Situacija i saznanja. Sjećam se kad me prijatelj koji je bio outan doveo u svoje društo. Mislio sam propast u zemlju od straha i srama šta će ti ljudi mislit o meni. Tj reći. Ali to je bila velika prekretnica u mojem outanju. Biti sa društvom koje te prihvaća takvog kakav jesi je stvarno lijep osjećaj. Ako on ovo sad čita hvala mu ;) Negdje prije ljeta, Javio mi se moj THE ONE. Bio je to 5-6 mjesec. Nisam imao POOOOOOjma u što će to prerast. Naime On je iz Dalmacije a ja u Istri :P Cudo! Dolazio je on meni i ja njemu svako toliko. Moji starci su ga upoznali i sve 5. Da, moram jos ubacit da sam se outao najboljoj frendici koja je to objeručke prihvatila i dala mi vjetar u leđa za daljnje izazove. Hvala ti L... Volin te : hh nastavljam... Kako je to bio neki treći ili četvrti put da bi mi dečko došao bilo me već strah da nebi starci nešto posumnjali. Awkwarrrd :P tako da nešto je moralo izaći na vidjelo. Nakon 3 (ja mislim) mjeseca naše veze ja sam se outao starcima. Bilo je to Pismo na dvije stranice puno mojih osjećaja i Ambicija. Moji su to prihvatili. Bili su tužni ali i sretni. Odmah su spojili da imam dečka tako da nije im to bio šok. Sljedeća naša viđanja bila su fantastična. Spoznaja da možete uživati i biti sretan sa svojim dečkom i da to možete podijelit sa starcima je stvarno fantastičan osjećaj. Jednostavno Živite. Samo u Pola godine moj život se Proljepšao za 1000 puta. Eto Malo o mojoj 2013-oj. Kako sada idem na ghr javljaju mi se nekad dečki ali ja nažalost nit ne zamjećujem to. Previše sam zaljubljen i ne gledam ništa drugo :P život mi se posložio u 18-oj. Prečudno. Vidim ima sad puno mladih gore. Puno novih ljudi. Dečkiju, cura. Presretan sam što jednostavno imamo to jedno mjesto gdje možemo svi ići i smijati se. Smijati se komentarima, ljudima, videima. Osjećati se kao u svojem društvu. Da nije Bilo GHR-a ne bi bilo ni mene ovakvog danas. Ne bi imao Dečka s kojim namjeravam živiti. Koji bi pustio sve iza sebe kao i ja za njega da započnemo na novo skupa. Ne bi bio outan starcima i Osjećao se awesome! što sam gay.

Zato Velika hvala GHR-u što postoji za mene i za nas svih da nas ohrabri i daje nam krila za nastavit sa tim darom koji imamo. I svima vama želim isto puno sreće kao što je meni bilo. Da si svi/sve nađete curu,dečka i budete sretni i zadovoljni sa sobom. Hvala Vam :

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.