Zahvala vama
Bok. Pozdrav svima na ghr-u i ovo pismo pišem vama
Naime u zadnjih godinu dana život mi se okrenuo za 360. Pa ću počet od početka. Ja kao mlad i nadobudan u svojem pubertetu imao sam misli koje su svugdje letile. Kao i svi mi. Tako da sam u svojoj 14-oj godini počeo zanimat za dečke hh. Nije sad to bilo nešto čudno jer mi je jednostavno to bilo prirodno. Imao sam i curu al ono. Znate kako je to
Da nastavim. Kako sam počeo to istraživat naišao sam na ghr. Iman nas koji ga se još sjećamo onakvog prije. Makar sam skužio da je postojao još jedan stariji. Forum-like style. Fora a? Hh. To je bio sasvim novi svijet. U cijeloj kolotečini odrastanja uzeo sam si vremena i provodio neko vrijeme gore. Nije to bilo često kao sad jer naime prije mi se činilo kao da ima samo napaljenih starkelja koji vrebaju mlado meso
Zato hvala GHR timu na ovom novom ruhu stranice koji privlači mlade i moram priznat jako je zabavno na forumima i stalkat ljude hihi. Opet zalutao ja
Nastavljam...znači onda nisam baš bio online. Nije me to zamaralo. U 4-om mjesecu prošle godine stvari su se nekako promijenile.Naime onda mi se javio jedan dečko iz okolice. Vjerovatno znate kako je to
Sve vas zanima i još ste u ormaru. Ne dao bog da netko sazna za vas hh. Ali na kraju ja i taj dečko smo se našli i tako je sve počelo. To je to. Ja sam GAY haha. Od tih dana sve više i više mi se akumulirala ta energija da se pokažem tko sam ustvari. Btw ja i taj dečko smo sad dobri prijatelji
Kroz mjesece dopisivao sam se s nekim dečkima i sa jednim se nalazio. Bilo je to prečudno doba. Puno novih Situacija i saznanja. Sjećam se kad me prijatelj koji je bio outan doveo u svoje društo. Mislio sam propast u zemlju od straha i srama šta će ti ljudi mislit o meni. Tj reći. Ali to je bila velika prekretnica u mojem outanju. Biti sa društvom koje te prihvaća takvog kakav jesi je stvarno lijep osjećaj. Ako on ovo sad čita hvala mu
Negdje prije ljeta, Javio mi se moj THE ONE. Bio je to 5-6 mjesec. Nisam imao POOOOOOjma u što će to prerast. Naime On je iz Dalmacije a ja u Istri
Cudo! Dolazio je on meni i ja njemu svako toliko. Moji starci su ga upoznali i sve 5. Da, moram jos ubacit da sam se outao najboljoj frendici koja je to objeručke prihvatila i dala mi vjetar u leđa za daljnje izazove. Hvala ti L... Volin te : hh nastavljam... Kako je to bio neki treći ili četvrti put da bi mi dečko došao bilo me već strah da nebi starci nešto posumnjali. Awkwarrrd
tako da nešto je moralo izaći na vidjelo. Nakon 3 (ja mislim) mjeseca naše veze ja sam se outao starcima. Bilo je to Pismo na dvije stranice puno mojih osjećaja i Ambicija. Moji su to prihvatili. Bili su tužni ali i sretni. Odmah su spojili da imam dečka tako da nije im to bio šok. Sljedeća naša viđanja bila su fantastična. Spoznaja da možete uživati i biti sretan sa svojim dečkom i da to možete podijelit sa starcima je stvarno fantastičan osjećaj. Jednostavno Živite. Samo u Pola godine moj život se Proljepšao za 1000 puta. Eto Malo o mojoj 2013-oj. Kako sada idem na ghr javljaju mi se nekad dečki ali ja nažalost nit ne zamjećujem to. Previše sam zaljubljen i ne gledam ništa drugo
život mi se posložio u 18-oj. Prečudno. Vidim ima sad puno mladih gore. Puno novih ljudi. Dečkiju, cura. Presretan sam što jednostavno imamo to jedno mjesto gdje možemo svi ići i smijati se. Smijati se komentarima, ljudima, videima. Osjećati se kao u svojem društvu. Da nije Bilo GHR-a ne bi bilo ni mene ovakvog danas. Ne bi imao Dečka s kojim namjeravam živiti. Koji bi pustio sve iza sebe kao i ja za njega da započnemo na novo skupa. Ne bi bio outan starcima i Osjećao se awesome! što sam gay.
Zato Velika hvala GHR-u što postoji za mene i za nas svih da nas ohrabri i daje nam krila za nastavit sa tim darom koji imamo. I svima vama želim isto puno sreće kao što je meni bilo. Da si svi/sve nađete curu,dečka i budete sretni i zadovoljni sa sobom. Hvala Vam :