Coming out

Fantom
u Coming out

Najbolji prijatelj

Dosta vremena pre sam frendu rekao da sam gay. Odgovorio je kako zna za to i da je njemu to okej.
Od tada sam znao da imam uza sebe osobu kojoj ću posve verovati. Čak i kad sam mu objasnio moj strah od reakcije drugih zagrlio me i rekao da nikom neće reći i znao sam da imam potporu od osobe do koje mi je stalo. Družili smo se skoro svakodnevno i bilo je sve bajno i krasno dok pre dve nedelje nije sve stalo. Nije se javljao niti odgovarao na moju poruku što mi je bilo jako čudno. No ajde nisam hteo da pretpostavljam ništa.
Nacuo sam kako se u selu priča za mene pa sam ajmo reći počeo da sumnjam u njega i njegovu iskrenost.
Eto večeras prođe sa njegovom novom ekipom i dok su urlali jedan mi lupi u prozor i nogom šutne kapiju urlajući nešto. Doduše za njih me nije bilo briga dok nisam ugledao njega.. no da ne tipkam više bez veze mislim da će nešto poći po zlu za mene.. mislim uplašio sam se... sad tipkam ovo vamo jer ne želim nikome reći koga poznam... ionako je to moj problem. Možda sam malo paranoican ali jbg bojim se kao nikada do sad. Šta će biti kasnije biće a ja ću morati da se nosim s posledicama koje sam sam izazvao.

B

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.