Gaming

Fantom
u Gaming

THIEF "what's yours is mine"

Kako sam već pomalo zatečen temama na forumu u kojima mi je komentirati toliko besmisleno da boli glava, otvaram nešto po svom faking ukusu. (Ne kažem da su teme besmislene, već da ja nisam sposoban procesuirati toliko opčinjenosti ljudskim tijelom i korespondirati nesarkastično) :wrong:

Paaa, vidim da imamo gejmere i vidim da imamo altenativce, a takve kombinacije se obično pronalaze u određenim igrama. Recimo Dishonored i Bioshock za novije generacije, a Thief za starije. Upravo o Thiefu bih htio čuti vaše mišljenje. Konkretno, o novijem rebootu. Informacije koje pristižu nimalo ne oduševljavaju vjerne starije fanove serijala, počevši od one prvotne da Steve Russel nije voice actor u četvorci, pa sve do najnovije u kojoj nas Edios Montreal fino zabavlja činjenicom da igrač neće moći skakati. U redu, jel to dobro čitano? Da, sve je u redu s tekstom, no skakati i dalje nećemo moći jer će to prema riječima developera "uništiti osjećaj imerzije (op.a); u stvarnom životu ionako ne skačemo po volji"! No i dalje ćemo se moći penjati, jer, kao to radimo svakodnevno i gdjegod stignemo. Nema više niti Hammeritesa niti Pagana, niti Keepersa, sad je glavna frakcija... odnosno nije frakcija, već sila nad gradom - Barun. Magijski elementi Grada zamjenjeni su "mističnima"... uglavnom, nimalo mi se ne sviđa smjer kojim EM kreće, mada sam to trebao znati odmah u početku kada su u početnim intervjuima izjavili da se žele dopasti novim klincima, konzolašima. I onda rade jedan takav kvazi-klon Dishonoreda+Assasins Creeda da sve djeca vidjevši trailere pljuju po igri, ni ne znajući da je Thief preteća svih navedenih, obijajući se u glavu developerima dvostruko, i pravo im budi - što su htjeli to su i dobili. Da su napravili novi Thief po staroj recepturi -bio bi hit. Jer današnji klinci, nažalost, nisu iskusili kakva je igra THIEF i tko je ustvari Garret. :rock: