Sukob u autobus
Ja više ni sam ne znam, neki ljudi nemaju baš nikakve kulture i misle da mogu raditi i govoriti što žele.
Nekidan idem busom i sad ljudi čekaju na ulazu da bus stane. I sad starije žene, među kojima je jedna debela crvenokosa stoje ispred, a muškarac od nekih 30 godina iza nje. Autobus stane i kako je kočio lagano, kako je baba debela krava, zatepe se onako lagano na stepenicu. Misleći da ju je muškarac iza nje gurnuo i potepnuo, a svi su vidjeli da nije. Krmača se okrene i udari zgodnog muškarca dlanom po licu, onako baš jaka glasna šamarčina. Tip joj vratio nazad i baba se opet zatepla na svoje tanke noge debelog tijela i pala niz stepenice busa i tamo visila, sva crvena ulicu ko njezina fejk kosa i u suzama. Odjednom dođe visoki jaki lik pored mene i stane ispred tog muškarca i kaže mu "hoćeš još udariti ženu".
Pa jebemu ja joj ne bi vratio šamar, ja bi ju šutnio u međunožje kolika je krmača. Muškarac samo stoji još udaljen iza nje i ona ga ide udariti bez razloga! Pa jebemu i te žene, zar se moraju ponašati ko najveće smeće. Ne bi si ja dopustio da me taka neka stara kutija napada bez razloga. Dečko ono savim ok, ništa prije toga nije napravio, niti skrivio. I onda dođe takva krava i ide čovjeka udariti, pa treba nju dobro išutati dok ne počne moliti za milost od suza i boli da se nauči pameti i kulture. Ako ne milom onda silom. Žao mi je muškarca, nije nikom skrivio ništa. I onda NEKI muškarci postanu gay. Pa tko ne bi nakon te ženturače i ostale vrste koje zbog svojih PMS-ova iskaljuju na koga drugog nego na muškarce.
To bi trebalo strogo kažnjavati! Nasilje nad muškarcima je isto kao nasilje nad ženama. Žena hoće biti ravnopravna, znači da zna, želi i može raditi SVE poslove kao muškarac i time se stavlja jednako jakom kao muškarac. Ako već ima to pravo, onda ju se treba jednako kažnjavati kao muškarca. Kad ravnopravnost na jednom području djeluje onda mora i na ostalima. Mislim, sad ćemo još i birati. -.-'' Isto su mi nekulturni koji prigovaraju kako neki ne žele ustati i osloboditi im mjesto. WTF? 90 posto autobusa su umirovljenici, šta bi trebali mi mladi? Popeti se na krov da bi gospoda imala mjesta? Pa već su ionako debeli, lijeni i ogorčeni zbog svake sitnice, neka stoje i čvrste te noge, a ne samo sjediti. Ja jebemu sjednem dva puta mjesečno da bi gospođe imale za sjesti i onda im još nevalja, pa idu sa strane tračati. Ako sam ikad najviše išta mrzio onda su to stare babetine. Djedovi su ajd, još ok, šale se, jadni trpe, ali babee, OMG. Šta priroda svašta drži na zemlji -.-
Jeste vi imali slična iskustva u autobusu sa takvim babama?
Što vi mislite o takvom ponašanju?