Putovanja

Fantom
u Putovanja

Autostopiranje

Stopirala san dosta puta. Najduze sta san ikad cekala na stopiranju je bilo 20ak minuta. Al kad stopas svaka minuta ti je duga kao 1 sat hehe..
, zanimljivo da nam je samo 1 put zena stala. Zenske su same prolazile u autu i bilo je znaci mista i nisu tile stat. Na to san uzasno poludila. Zanima me vi koji ste stopali koliki je omjer muskaraca naprama zenama koji su van stajali?
Evo par zanimljivih situacija
-isle smo u Sibenik i sta nam je lik koji je posli techno partija bija u afteru i pusija je travu dok je vozija mi smo zapalile skupa s njin u voznji nam je da joint, pozdravile se s njim i usle u ducan i u ducanu onako haj flaj zeni sta radi na siru i salamama uletila ja: Skuzajte koji je ovo grad. Zena me pogladala blido i govori: Rogoznica, ja njoj: hvala , moze 10 deka sira.
OTKRIT ĆU VAN JEDNU TAJNU: Kad se u Zagreb išlo dosli smo do neke benzinske (ilitiga odmarališta) povise Plitvica taj dio. I već je bilo popodne a tamo je masu ladnije. I mi dosli na odmaraliste i sta cemo sad. I stali taman 2 busa ,1 sa turistima a drugi bus Promet Makarska. I mozgamo mi mogli bi pitat sofera da cemo mu za kavu dat samo nek se domognemo Zagreba i na kraju u wc-u srela ja priju iz srednjoskolskih dana, ona isla na prijemni. I bla bla ja njoj ima li mista u busu lala ona da ima zada. I kako su tada prijemni ispiti bili u điru bus je bija krcat mladin ljudima(nismo odskakali hoho :D) i nista mi skupa s ton curon usetali i sili skroz zada i bus krenija. :D Eto samo da znate. Ako sinjate bus na odmaralistu i sansu da udjete iskoristite je. Najgore sta van se moze dogodit je da vas izbaci iz busa.E da kondukter je broja putnike i uracuna je i nas ..i nije skuzija da smo visak hehe :D :angel: :angel: :angel:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.