Potraga za pomoći u kućanstvu (servis ili privatna osoba) – vaša iskustva i preporuke?
Pozdrav ekipa,
Evo javljam se jer sam u ozbiljnoj potrazi za pomoći oko čišćenja stana.
Zbog posla, života i tko zna čega sve ne, u zadnje vrijeme jednostavno ne stižem održavati stan onako kako bih htio, pa sam odlučio delegirati taj dio posla nekome tko to zna raditi. 😎
Otvoren sam i za privatne osobe i za servise, ali već sam lagano očajan jer sam isprobao sve očitije opcije. Prošao sam cijelu stranicu Siterice, a bome i sve servise koji izlaze na prve dvije stranice Googlea, ali ili su ili skroz popunjeni ili mi nitko ne odgovara, a oni i koji odgovore, ghostaju me kad pokušam biti konkretan i dogovoriti. 🤦♂️
Zato tražim preporuku iz prve ruke ovdje na forumu. Imam samo jedan "uvjet" koji mi je dosta bitan – idealno bi bilo da je u pitanju neka mlađa osoba ili servis s mlađom ekipom. Čisto bih htio izbjeći one situacije da mi neka starija gospođa drži prodike o tome kako živim, jesam li oprao suđe i prigovara mi da sam balavac koji si ne zna sam počistiti. 😂
Tražim isključivo profesionalan, opušten i korektan odnos – ti odradiš posao, ja pošteno i uredno platim tvoj trud i mirna Bosna. Bez cjenkanja, a ako treba - ni ne moram biti doma kad je termin. 🤝
Zanimaju me dvije stvari:
1 - Imate li preporuku za nekoga tko je pouzdan i ima slobodnih termina u Velikoj Gorici?
2 - Ima li ovdje na forumu netko tko se bavi time, ili možda znate nekog studenta/studenticu tko bi htio zaraditi sa strane? Stan je u VG, raspored po dogovoru (npr. jednom tjedno ili svaka dva tjedna).
Unaprijed hvala svima na odgovorima i preporukama, spasit ćete me! 🙌