O prekidima
Zanima me, kakav prekid vas je najviše pogodio, te koliko vam je trebalo da se posložite, te kako ste do toga došli?
Konkretno, prošla sam prekide veze dulje od desetljeća sa osobom sa kojom sam recimo odrastala, pa prekid braka zbog spoznaje da se ništa neće promijeniti, dok je ljubav bila još tu.. Trenutno sam par mjeseci nakon baš traumatičnog prekida. Nije trajalo nešto dugo, ali u ozbiljnim smo godinama, imale smo prave planove i želje, dogodila se distanca, pa uvjeravanje da je samo do nje, pokušaji razgovora nisu pomagali, niti distanca, niti prostor, niti razumijevanje, niti molbe za jasnoćom. Na kraju je završilo tako da sam otkrila da je već započela neki odnos drugi, malo je reći da sam šokirana. Nije prevara kao prevara smak svijeta, nego ono kad ti se osoba cijelo vrijeme predstavlja potpuno drugačije, stvara sliku osobe koje nema. Onda usput otkriješ još sto sranja, i ostane sve u milijun pitanja, a odgovora nema, jer dobivaš oprečne odgovore i zatvorila je potpuno mogućnost komunikacije.
Druženje, čitanje, terapija, sve je pomoć vrlo kratkog lijeka, opsesiram, overthinkam, kao da stalno čekam nešto, final. Prošla sam puno toga i ovo me u principu zateklo, jer sam mislila da sam naučila prepoznati manipulacije i maknuti se kad treba.
Ima li vas još? ![]()