Ekipa

Anna777
u Ekipa

Zašto je ljudima iskrenost nešto "wow"?

Dogodilo mi se ovdje da sam otvorila profil.
Napisala o sebi onako kako stvari stoje obzirom da sam došla tu u potrazi za ozbiljnom vezom.

Dobivala sam razne poruke...
"Svaka čast na iskrenosti!"
Onako... ok... hvala... ali ne shvaćam na čemu "svaka čast" ... pa nisam unificirala elektromagnetizam i gravitaciju.

Ako sam došla u potrazi za nekim za ozbiljnu vezu... ako sam još i platila članstvo... znači da sam ozbiljna.
Zašto ne bih bila iskrena u startu?
Što imam od toga da se lažno predstavljam?
Kako ću onda dobiti ono po što sam došla?...
Ako lažem... privući ću ljude koji me ne interesiraju uopće, a kamoli za ozbiljnu vezu. U koga će se ta osoba zaljubiti? U fikciju. Sigurno ne u mene.
Ako govorim istinu... odmah u startu ću eliminirati one koji me nisu sposobni prihvatiti... i privući one kojima se sviđam takva kakva jesam. Obična logika.

Dobila sam isto tako poruku:
"Imaš li FB?"
Imam FB koji je javan i svaka osoba koja ima FB može vidjeti sve informacije o meni... moje fotke... moje statuse... itd... na tom FB profilu imam i čitavu svoju obitelj. Znači... ni tamo nemam šta muljariti... jednostavno... kod mene je sve transparentno.
I dam link na svoj FB profil toj osobi i dobijem nazad poruku:
"Gle... zbilja postojiš."
Ok... postojim? Na moju vlastitu žalost... postojim. Ne moraš me podsjećati na to da postojim... iovako mi je muka od toga.

I tako ja ... ko Alisa u Zemlji čudesa... uistinu ne razumijem što se to događa oko mene.
Neke pohvale za iskrenost... wow... zaslužujem Nobelovu nagradu.
I neke bolne informacije tj podsjetnike da zbilja "postojim". Bravo. Otkrila si toplu vodu.

Šta se događa? Ne kužim ništa?

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.