Koliko vas ovdje ima dijete/djecu?
Koliko vas je ovdje da ste roditelji?...
I kako se u kontekstu roditeljstva... vaša seksualna orijentacija manifestira?
Ja imam sina od 17 godina. Kad sam s njim otišla od bivšeg muža imao je 5 godina. Ja sam stupila u vezu s jednom predivnom djevojkom koja mi je bila i cura i prijateljica.
Ona je bila čisto gej. Ja biseksualna.
Moj sin ju je obožavao. Ona tad nije radila pa mi je povremeno čuvala dijete dok sam bila na poslu i dala bih joj nešto novaca za to da ima kao džeparac.
Žalosno, ali i predivno... u neku ruku ... da je bila bolji roditelj mom sinu nego njegov biološki otac. Kad je on saznao da imam curu i da mi na kavu dolaze... kako bi on rekao... "pederi"... popizdio je i zaprijetio mi da će me prijaviti CZSS-u.
Rekla sam mu na to da me prijavi Vrhovnom sudu nakon što im prvo prizna istinu kako me tukao pred djetetom i kako mi je zaprijetio da će opaliti šamarčinu mom sinu od godinu dana... na što sam mu tad mrtvo hladno rekla:
"Dotakni mi dijete ikad i iščupat ću ti grkljan zubima."
Obzirom da je njegova reakcija na to bila takva da se usrao i pobjegao mami i tati jer je shvatio da meni može šta hoće... bolio me kurac... ali dijete... za dijete gazim leševe.
Tako da danas imam sina od 17 godina koji mi je jednom prilikom priznao da se poljubio s frendom... na što sam ga ja pitala:
"Je li zgodan?"...
Ali smiješno mi je da sad kad je u pubertetu meni pokušava prodavati moje fore ko da je zaboravio tko sam i kakva sam.
Zajebancija mu je obrambeni mehanizam jer je hipersenzibilan.
On mene pokušava frapirati izjavom:
"E, mama... ja sam ti trans..."
"Trans šta?... transić ili transrodan?"
"Oboje."
"Fućka mi se. Bitno mi je da si živ i zdrav. Usput proguglaj što uopće znači transrodnost."
Koji lik... ![]()