Zdravlje

ajrmmm
u Zdravlje

Prestanak pušenja

Evo jedna tema za sve koji žele prestati pušiti i za one koji su uspješno prestali pušiti. Podijelite svoje priče i trikove :D

Evo moje:

Ja sam prestala pušiti iz dišpeta lol. U jednom momentu sam skontala da mi tijelo nalaže da ja moram zapalit kad pijem pivu. E pa ja ništa ne moram :D i onda sam zaključila da neću 2 mjeseca zapaliti čisto da pokažem sama sebi da ja ništa ne moram.

It was horrible lol. Znači svrbila me koža od potrebe da zapalim. Srećom, samo u situacijama s alkoholom. Nesrećom, tad sam dosta često išla na pive.

Nakon 2 mjeseca uspješnog nepušenja sam zaključila da ne želim nikad više prolaziti taj apstinencijski horor i da mi je bolje da ne nastavim pušiti. To je bilo 2015.

Ali s obzirom da isto tako riječ "nikad" mi izaziva paniku, dopustila sam si 4 cigarete godišnje za eto, posebne prilike. Negdi 2020. sam pomislila, pa šta meni ovo treba, i skroz ih batalila.

Iako moram priznati, ako popijem pivu, i dalje mi se manifestira nevidljivi cigaret između kažiprsta i srednjaka :radosnice:

Rješenje: izbjegavati alkohol.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.