Poslovni burnout
Haj svima ![]()
Otvaram ovu temu iz razloga što mi je potreban savjet kako da preživim ovo razdoblje. Svjesna sam situacije, možda je bolje reći da mi je potrebna podrška. Možda je netko prošao kroz nešto slično. U stresu sam i saga se nastavlja. Ukratko, tvrtka ima očekivanja koja su nerealna kad se pogledaju alati koji su mi, nama zaposlenicima pruženi za rad. Ali govorim o sebi. Žalbe, prigovori - ne uvažavaju se, nego se gledaju samo brojke na papiru. Drugim riječima "znam da problem postoji, ali trebam te da mi prestaneš ukazivati na njega."
Pritisak se spušta niz hijerarhiju...
Poanta svega je što je krenulo utjecati na moje zdravlje. Kvalitetna sam u svom poslu, ali to sada ne dolazi do izražaja kao prije, zbog toga što skoro pa nemam s čim raditi. Snalazim se kako znam s onim što imam.
Paralelno planiram izlaz, ali je stvar u tome što me ovaj stres umara mentalno i fizički, dlanovi su mi crveni i gore ponekad, samim time nemam snage trenutno prebaciti fokus na nešto novo i provesti to u djelo. Ako je netko prolazio kroz istu ili sličnu situaciju, cijenim svaki savjet kako da se emocionalno odvojim od trenutne situacije, da radim s onim što mi je dato, dok ne stvorim bolju opciju.
Hvala ![]()