Coming out

Ryu
u Coming out

"Moj prostor autanja" - novi ciklus besplatnih radionica za LGBTIQ+ osobe

Dugine obitelji pokreću novi ciklus radionica „Moj prostor autanja“, program koji smo već nekoliko puta provodili i koji se pokazao kao koristan, siguran i podržavajući prostor za LGBTIQ+ osobe.

Autanje nije nešto što se “riješi jednom”. Ono se stalno ponavlja, u obitelji, na poslu, u novim odnosima, u javnom prostoru. Fokus radionica je kako pronaći vlastiti prostor, granice i način nošenja s vidljivošću i nevidljivošću.

Program se provodi kroz zatvorenu grupu koja se redovito sastaje, uz jasnu strukturu i dogovorena pravila sigurnosti. Radionice vode psihologinje s višegodišnjim iskustvom rada s LGBTIQ+ zajednicom, koje ovaj program provode već godinama.

Kroz susrete se radi na osobnim ciljevima vezanima uz autanje, jačanju asertivnosti, sigurnosti i samopouzdanja, te na suočavanju s konkretnim situacijama iz svakodnevnog života. Nema pritiska, nema “ispravnog” načina autanja, radi se tempom koji svatko sam odredi.

Program je u potpunosti besplatan.

Ako vam ovo zvuči kao nešto što bi vam moglo koristiti, više informacija i prijavni obrazac nalaze se ovdje:
www.dugineobitelji.com/...bitelji-moj-prostor-autanja-2026/