Gaming

Ryu
u Gaming

Trading/Collectable Card Games

Jeste li ikada igrali ili igrate neku trading/collectable card games poput Magic: The Gathering, Pokémon TCG, Yu-Gi-Oh! ili možda neku drugu igru iz tog žanra?

Kakva su vam bila iskustva s igranjem – jeste li igrali više casual u društvu, ili ste se okušali i u natjecateljskom okruženju, na lokalnim turnirima ili državnim/međunarodnim prvenstvima?

Koji vam je bio prvi deck koji ste ikada složili ili odigrali, a koji vam je ostao najdraži kroz godine?
Ima li osoba koje još uvijek aktivno igraju neke od tih igara, ili možda imate uspomene na period kada su karte bile veliki hit među vašom ekipom u školi ili na faksu? Jeste li čuvali svoje karte ili ste ih prodali/zamijenili, ili imate li još uvijek neku rijetku kartu?

Ja sam prije 20tak godina :starac: aktivno igrao dosta igara, organizirao turnire i natjecanja, od Pokemona (Gym Leader :giggle:) nadalje, te polukompetitivno sam igrao neke opskurne igre (L5R, VS System), a sada nakon par godina pauze me opet uhvatila želja za igranjem pa sad već neko vrijeme igram Disney Lorcanu.
:preskaceuze:

Kroz sve ove godine učinilo mi se da je dosta queer ljudi igralo ili igra nešto od gorenavedenog, pa sigurno vas ima još ovdje. :grin:

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.