Lounge

Frozen
u Lounge

Online komunikacija, rant (?)

Ovo je nešto što me krivo grebe zadnjih 10-tak godina, rekao bih... Što mislite o ne odgovaranju na e-mailove? Ovdje primarno mislim na službene mailove upućene od jedne osobe s osobne mail adrese na mail adresu koja je navedena kao službena. Primjerice, nešto vas interesira ili želite kupiti ili dogovoriti sastanak s nekim, odete na web stranicu, nađete e-mail ("javite nam se", doslovno), pošaljete upit i onda... Ništa... Danima! Kolegica na poslu isto pizdi i kaže "ne razumijem to ne odgovaranje na direktne mailove" i slažem se s njom. Kužim ako dobiješ grupni mail ili milijune spamova (koje svi dnevno dobivamo) i sl., ali ako pošalješ mail ili nekome osobno ili na službenu mail adresu, a ne dobiješ nikakav odgovor, totalno mi nije jasno u čemu je problem. Odgovoriti, makar s nekim općenitim "ne možemo sada" ili "nismo zainteresirani" ili "mi to tako ne radimo i to nije mogućnost", pa da znaš na čemu si. Ali kompletno ignorirati mail mi je apsolutno neprofesionalno. I da dodam, to mi se događa i privatno, ali ponekad i u profesionalnoj komunikaciji (ovo drugo me ekstra raspižđuje).
Bonus points ako imaju i telefon, ali se ne javljaju na mail (svi se sprdaju s milenijalcima da ne žele telefonirati nego samo slati mailove, ali eto, odgojio nas je irc, a e-mail isto ima određene prednosti). I ne, ne nudi se uvijek live chat :D.
Ako modovi smatraju da treba premjestiti temu, neka se slobodno šibnu gdje joj je mjesto...

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.