Nekontrolirano svršavanje pasivnog partnera (orgazmi)
Može li veličina penisa kod analnog seksa utjecati na nekontrolirano svršavanje pasivnog partnera?
Dakle sinoć mi se dogodila jedna neobična stvar, uspio sam svršiti za vrijeme seksa iako nisam praktički ni pipnuo svoj penis. Desilo se to praktički na samom početku analnog seksa (ja pasivan) prilikom dublje penetracije partnera i nisam ni osjetio da će do toga doći već je praktički “izletjelo” samo od sebe, znači nije došlo do onog standardnog osjećaja ugode par sekundi prije svršavanja. Jedina razlika koja je bila sinoć i zadnjih xyz puta kad sam bio pasivan i to se nije desilo jest da je ovaj partner imao poprilično veći i deblji “alat” nego bilo koji drugi do sada. Pa moje pitanje je - može li, anatomski gledano, veličina penisa za vrijeme seksa utjecati na to da se sjeme prije izbaci? Kasnije je došlo i do “klasičnog” svršavanja i to što se desilo na početku nije utjecalo na moju napaljenost/želju za seksom što je još jedna neobična stvar jer kod klasičnog svršavanja me obično iste sekunde opere neka aseksualna faza, da ne kažem blago gađenje prema samom seksu i partneru, i to traje 2-3 min dok mi se valjda ne stabilizira razina testosterona (i onda može opet, lol) ![]()
Je li do veličine ili samo do tehnike aktivnog partnera i pogađanja prave točke?