Ljubav i seks

Fantom
u Ljubav i seks

Veza između trans ljudi

Kakva su Vasa iskustva i veze?
Kad ste kliknuti ili se povezivali s nekim, a da ste oboje transrodni je li vam ta tranzicija bila problem u odnosu, vezi, seksu ili ne?
Opisite svoja iskustva.

Ja cu prvi. Svidjela mi se jako jedna trans zena, ali mi je veliki problem sto jos nije obavila operaciju kao sto nisam ni ja. Smatram nasu eventualnu vezu i seks nemogućim dok se to ne dogodi. Udaljili smo se dosta tako da od veze ocito nista, ali to mi se dogodilo i prije sa zenom "(ne)obicnom" zbog moje transrodnosti tj. sto nisam obavio operaciju jos tako da ocito je to za mene big problem. Dosta sam zreo bio i tad za vezu, dobro financijski stajao donekle, mislim da bi sad vec bili u braku sa bar dva klinca da sam ja rodjen kako treba, jer ona se u medjuvremenu udala i rodila dvoje djece. I tako od skolskih dana se protezu te moje brige, jer mnoge su se moje prijateljice iz skole udaljile od mene cak i online kad sam priznao da sam trans. Sa jednom sam cak bio u vezi, ali ostalo je na poljupcu. Neke su bile sokirane, ono alibi ti je bio sto krc nemas, neke jako ljute, a od jedne sam dobio priznanje za tajnu ludu zaljubljenost koju sam tad i vidio, ali se držao hladan, jer opet krc ono. Ocito mi je fizičko jako bitno sto sam u mladosti dosta nesvjesno podcjenjivao i kao ono ima vremena. Ma krc moj ima vremena da. Jedne se sjecam koliko smo bili bliski i razvijen odnos imali sad bi bili u braku 90posto da dolje nemam problem.

Eto piste svoja iskustva. Mozda nekome pomogne i koji savjet pogotovo od starijih mladjima.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.