Ljubav i seks

Fantom
u Ljubav i seks

Imam teoriju: O kako je lepo biti na internetu

Imam teoriju!

Bože, jest mi život dodijao! Gledam na youtubeu, neko nam dijete iz južne Srbije otkriva tajne uklete kuće tamo iz njegova sela, povezujući svoju litaniju sa nešto-nešto-madagaskar. Isključio sam ga tek par minuta prije završetka, ošamućen i prepun pitanja. E sad, nevezano za madagaskar, kako ću ja znati koje je dijete na youtubeu kreten, bez da na video ne kliknem? Ponekad, strogo akademski pogledam neki od takvih uradaka i mislim si, ova ovdje dvanaestogodišnjakinja ne priča o kubanskim sotonostima nego javno poziva ljude da joj se smiju i izruguju. Onda opet, malo potom, naiđem na odličan video u kojemu djevojčica objašnjava kako najlakše naučiti ona čing-čong slova. Nisu svi ti gnomi blentavi, neki od njih su jednostavno bez nadzora i pokušavaju se uklopiti, pa misle da je kreveljenje što im ga u amanet ostavi poremećeni baka prase jedini put ka tome.

Zbunjen sam ali i sretan jer nemam potomstvo da me i se sramoti po internetima. Ali sam i tužan, jer ne mogu raditi vlogove o majčinstvu i svojoj bebi Lei Sandali, koja bi bila vegeterijanac i ista muž, iako nije njegova.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.