Zašto se svi međusobno bullyijaju na haeru?
Jasno ke da postoje ljudi koji imaju drugaciji smiasao za humorom i potrebu za trolanjem, ali ,zaboravljaju jednu činjenicu. Ova stranica je napravljena za jednu populaciju koju se nažalost teško prihvaća i umjesto da se podupiremo i budemo jedni uz druge mi se svađamo prepiremo i kinda širimo mržnju. Zar smo uistinu takvi? Zar ne možemo biti dobri jedni prema drugima, ne kaže da su to svi naravno ima uvijek pojedinaca, ali zašto kada 1 krene svi krenu njegovim stopama jer eto smatraju da je to "fora". Ovu temu sam otvorila isključivo kako bimo mogli podijeliti naša loša iskustava u smislu bullyinga bilo to na haeru, uživo, u škola ili gdje god. This is a safe place for that❤
Osobno sam bila predmet ismijavanja od osnovne škole pa skoro sve do završetka srednje jer sam uvijek bila drugačija i nisam fitala u normu normalnoga ig i bila sam frik i čudak pa su me čak zvali i kanibal poljevali vodom za vrijeme treninga i još mnoge strahote. Smatram da mi kao komuna možemo puno napraviti i da stvarno trebamo biti bolji jedni prema drugima!?