Zdravlje

Fantom
u Zdravlje

Depresija

Pozdrav,
Vec neko vrijeme se borim s depresijom i anksioznoscu, ide evo vec peta godina. Bila sam dobro, donekle, no ubrzo sam postala gotovo stalni gost psihijatrijskih bolnica. Izgubila sam prijatelje i obitelj, zbog cega mi se stanje pogorsalo. Imala sam 11 pokusaja suicida, glavni razlog su moj osjecaj krivice i griznja savjesti te samoca.
Proslo je 5 tjedana od moje zadnje hospitalizacije medutim, posrcem. Muce me nesanica, suicidalne misli i plakanje. Ima i epizoda vristanja u agoniji. Sve mi je teze i teze. Borim se ali polako odustajem, jer ne vidim smisao pokusavanja kad se uvijek vratim na pocetak price.
Bojim se ikoga pustiti u svoj zivot jer me strah da cu ih povrijediti i da ce otici. Bojim se da cu umrijeti sama i da nikoga nece biti briga umrla ja danas ili sutra. Ne znam kako da se maknem od takvih misli, htjela bih se istrenirati u fejkanju odgovora na “kako si?” pitanje, jer mi je kontrola za tjedan dana i znam da cu se raspast na takvo pitanje. Ne zelim da me psihijatrica strpa opet na odjel pa ako ima netko nekakav savjet bila bih vam zahvalna

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.