Svakodnevne misli

Uskrsnji i Bozicni grinch iliti antikrist

"ne volim blagdane" je nekako najbrze za izgovorit, al ne radi se o tome da ne volim blagdane.
Volim ih. Tko ne voli neradne dane, puno kolača i druženje.
Al ono što ne volim, što od malena mrzim je ta nervoza za blagdane. Luđačko čišćenje, čak i pranje auta i pitajboga što sve ne jer Uskrs je. Šokantno. Usiši. Jesi li oprala prozore? Kakva je kupaona- ma odjebi, pardon my french. Osjećam se kao da dolazi Gestapo uskršnji zeko u kontrolu čistoće mog stana. I auta. jer i on mora biti čist.

Ono očistit ću stan jer volim da mi je čisto, a ne jer mi dolazi zeko sa bičem.

To ludilo po dućanima i kupovanje hrane kao da počinje svjetski rat, a ne kao da je blagdan. Već su na Uskršnji ponedjeljak otvoreni dućani. Čemu to ludilo? Konzum bonovi neće prestat vrijedit nakon nedjelje. Odlazak po ljekarnama i doktorima jer wow 3 dana nećeš moć doći do svoje isrcrpljene medicinske sestre.

Moji tak vole pretjerivati sa hranom. Zakaj sad moram 5 dana jesti sunku i jaja? Naprosto odbijam. Ne želim i ne zanima me. I jesti 3 dana stara kuhana jaja? Opcenito hladna kuhana jaja - ne hvala. I onda 5 vrsta kolača. I taj neki stav sve se moja pojesti jer je sramota bacit hranu. Hvala, al ne bi diabetes.

Moj vid blagdana je lijepo, smireno, sretno, zabavno druženje. No pressure, no drama, no shit. 365 dana u godini, očisti kao i uvijek, stavi neke ukrase i mir Božji.

ne znam kolko mi je trebala ova tema. vjerojatno nije :/ ah well.. oprostit ćete mi. kršćanski je praštati

ima li sličnih ovdje?

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.