"Koji ku*ac hoces" pogled
Vec godinama primjecujem kako mi rvati volimo dijeliti taj "koji ku*ac hoces" pogled svima sa kojima nam se sretne pogled pa me zanima vase misljenje o tome?
Za primjer: prije 2 god sam bila u Stockholmu i nekaj sam trazila u ducanu, nisam se bas snalazila, tek sam dosla u grad i jedna zena od tipa 60 god mi se obratila i pitala me da li mi moze pomoci. Meni je to bilo super. Isto tako kad god bi se moj pogled susreo sa nekim drugim ili ne bi bilo reakcije ili bi se (Cesce) nasmijesili i to je to.
Dva tjedna nakon tog bila sam u nasem rvackom lidlu i neke dvije zene, mama i kcer od kojih 60 i 30 su buljile u frizider i trazile one pizze na akciji. Nisu ih vidjele jer su pizze stajale punih metar od njihovog nosa i kako sam slucajno stajala pored njih okrenula sam im se i rekla:"oprostite, tu su vam te pizze" i pokazala prema njima, sasvim fino i pristojno, da bi na to dobila THE LOOK. Nepotrebno skroz.
U istom lidlu sam u isto to neko vrijeme vidjela dvije slatke mlade cure, djelovale su super zaljubljeno i bas su bile simpa i kako su se one spustale pokretnim stepenicama, a ja sam isla gore stepenicama isto sam im se nasmijesila da bi dobila isti taj pogled. Mislim da je bio i hint gađenja u njemu
Izmjena iz ljubavi u hejt u pola sekunde.
Eto..
Dijelite li taj pogled, dobivate li ga? Mislite li da svatko tko vam se nasmijesi - zeli nesto od vas ili vam se upucava? Ispricajte svoje dozivljaje ![]()