Posao kreativnosti
Lijep pozdrav svima! ?
Elsie here, za puno ime i prezime je potrebno da se (barem) uživo poznajemo.
Elsie je umjetničko ime u mom novom kreativnom radu na kojem radim već tjednima i planiram nastavak u budućnosti.
Radim od kuće, promišljam, pišem bilješke, no često sam i na terenu. Trenutno nisam u Zagrebu, ali ću biti do ljeta i tamo nastaviti gdje sam stala i započeti ono što još nisam započela. ?
Zanimaju me ljudi (nebitno muško/žensko), koji vole kreativnost, koji imaju dobre ideje (izvedive), za one neizvedive ćemo naći način da ih izvedemo jer važno mi je izdvojiti se iz mase mnoge kreativnosti na internetu. Možete biti dizajner, fotograf, videograf, osoba koja zna raditi u montaži, slikar, kipar (pišem sve u muškom rodu), ali svi su rodovi dobrodošli, dakle oni koji imaju dobre ideje, žele novo društvo, novu ekipu i žele raditi i da smo više-manje tu negdje s godinama. Novac ne nudim, novac se stvara. Da nas je 5 - super. Kad netko ne može, uskače netko drugi. Bitno je da ste u Zagrebu i bližoj okolici i da posjedujete pod broj 1. - želju i entuzijazam za nečim novim, ali i određenu opremu kako bismo mogli raditi (dobri mobiteli, aplikacije, fotoaparati /digitalni, analogni, neki svoj vlastiti materijal koji može poslužiti za rad).
Bitno mi je da ste ozbiljni kad se radi, možete biti i introvert i ekstrovert i ambivert (ja sam ovo zadnje), ali da se među nama osjeti dobro raspoloženje i energija.
To bi bilo to, ukratko; nigdje nisam naišla na ovakvu temu pa sam je odlučila otvoriti ovdje, gdje su "moji" ljudi, samim tim i tolerancija koja je neophodna u životu.
Koga tema ne zanima može slobodno zaobići, a koga interesira - može mi se slobodno javiti u inbox. Da, bitno je da imate Instagram, samo zbog tagova iako je i to manje bitno. Najbitnije su dobre ideje i kreativnost. ?
Čekam kreativce - sigurna sam da Vas ima!