Svakodnevne misli

Imam teoriju: SCP-0003 haer.app

Imam teoriju!

Special containment procedures:

SCP Foundation ne posjeduje saznanje o potpunom eliminiranju internet stranice i njezinih anomalijskih utjecaja. Na ublažavanju i sanaciji simptoma i njima prouzrokovanih eskalacija, radi Team Duga - grupa od 6 agenata Fondacije integriranih pod krinkom premium korisnika.

Description:

SCP-0003 je društvena mreža za LGBT osobe u Hrvatskoj. Haer.app koji ćemo od ovoga trenutka oslovljavati pod kodnim imenom SCP-0003 (jer nema duše i ne služi ničemu osim fondacijskim stručnjacima da njome istražuju tajne paranormalnog) nastala je 2004 pod imenom (dejta ekspandžd).
Paranormalni se utjecaj na njezine korisnike dijeli u četiri kategorije, a oni nastupaju od trenutka registracije ili pak oko dvadeset dana poslije. Potpuni mehanizam i princip po kojemu SCP-0003 funkcionira je nejasan, ali je poznato da se dodijeljene niše ne mogu mijenjati, te korisnici ostaju dijelom pod njezinim utjecajem čak i nakon brisanja naloga. (štobse reklo ušo magarac, izašo magarac)

Categories:

SCP-0003-1 Admini:

Moto: Online šef, offline blef.
Admini dijele pravdu po tri principa:
1. danas mrzim cijeli svijet;
2. znam ga, pa neću;
3. ovo već ima.
Oduzimanjen karma bodova Admini korisnike koji su zločesti šalju na Zid srama. Zid srama je pocket dimension u kojoj se ljudi kuhaju na plinskom šporetu dok Stavros a kapela pjeva svoje najveće hitove. Pa ti vidi.

SCP-0003-2 Karmalićanke:

Blaženi Red Karmalićanki je religijska sekta koja vjeruje da je smisao života dosegnuti što veći broj bodova od čega će im se posljedično povećati karma. Oni će potom zasjati na trenutak i puff nestati u svemiru. Kako bi do toga došlo, Karmalićanke najčešće koriste 2 metode:
1. Metoda pisanja milion tema (npr. Pseća hrana - recepti, Slike tamburaša, Komentari na slike tamburaša etc.);
2. Metoda nasumičnog naslikavanja (npr. Vidi mi polovicu glave na Zlatiboru, prstiće u kadi, varivo s ječmom, zahuljkom, rogoznicom i malo kmelja itd.)

SCP-0003-3 PRD-ovi:

PRD ili Permanent Registration Decimation je teroristička organizacija bivših članova čiji su nalozi na temelju kršenja uvjeta u potpunosti izbrisani. Prdačka je jedina želja sabotirati dostojanstvenu razmjenu stavova svojim nekonvencionalnim korištenjem riječi i emodžija. Ovakav utjecaj mijenja psihu inače mirnih i pouzdanih ljudi pretvarajući ih u PRD-ove i izvan internet okvira. Jednom izbrisani PRD uvijek se vraća sa novim nalogom, novim imenom, bez slike. No zahvaljujući karakteristikima njihove komunikacije s lakoćom se dade zaključiti o kojemu se PRD-u točno radi. Fondacija je do sada katalogizirala mnogo prdova.

SCP-0003-4 Divni ljudi:

Divni ljudi je šifra za onu šačicu korisnika koji su imuni na paranormalne utjecaje SCP-0003. To su između ostalog i korisnici koji jednu temu pišu već godinama bez ikakvog prizanja, nedajbože neke književne nagrade. Plahe duše koje ovaj online svijet čine vrijednim divljenja. Nad njima Fondacija vrši eksperimente.

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.