Gastronomija

eNta
eNta
u Gastronomija

Umijeće pečenja kruha

Poznajem jednu zgodnu curu koja uopće ne jede kruh, dok, s druge strane, poznajem jačeg dečka koji jede kruh čak i s pizzom.

Što se mene tiče, kruh ne jedem uz krumpire, rižu, tjesteninu i tako te stvari, dok mi je, primjerice, isti neizostavan uz neko fino varivo.

Najdraži mi je crni kruh s nekim sjemenkama, da nije baš ono suh, ali da je narezan. Domaći je dobar, tko to zna dobro pripremiti, no ni kupovni nisu loši.

Jučer sam obišao pekare u kvartu i sve se bijele od brašna. Crni kruh nisam našao. Zadovoljio sam se malim alpskim kruhom iz konzuma.

Pitanje je vrlo jednostavno: Koji kruh ti je najdraži, ako ga upće konzumiraš i zašto?

OFT: treba mi ljubavi... ne možeš je više ni pošteno kupiti

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.