Lifestyle

Fantom
u Lifestyle

Posao: organizacija i planiranje

Pozdrav svima,

zanima me na koji način planirate (ako planirate) radni tjedan koji je pred vama? Upravo to radim za sljedeći radni tjedan pa sam to odlučio podijeliti s vama. :) Volim takve stvari i koristim nekoliko aplikacija pa sam s vremenom razvio svoju "metodu". :) Volim planirati i mislim da se dobro na taj način usmjeravati i fokusirati bez da se bavim s mnogo stvari u isto vrijeme.

Naravno, planovi su jedno, a stvaran situacija nešto drugo, no zbog ovoga imam osjećaj da imam kontrolu, barem malo. :)

Za planiranje radnoga tjedna koristim četiri aplikacije: MeisterTaskt: www.meistertask.com, Google Calendar, Todoist: todoist.com i Toggl toggl.com.

1. MeisterTask mi služi kao brainstorming alat. Imam kategorije u koje upisujem sve što se treba odraditi - ne samo sutra ili sljedeći tjedan, nego općenito, jednom u budućnosti. :)

2. Google Calendar koristim za evidentiranje sastanaka, seminara (trenutno webinara zbog situacije), događanja i slično.

3. Todoist mi je, kako mu naziv kaže, kao popis zadataka koje je potrebno odraditi. Fokusiram se samo na sljedeći radni tjedan. Tu iz MeisterTask i Google Calendar aplikacija "filtriram" ono što je važno, ono što treba hitno odraditi, odnosno radim plan za radni tjedan koji dolazi. :)

4. Toggl koristim kao dnevnik rada - ono što je odrađeno se evidentira za sve one iznad mene. :)

Možda zvuči kao mnogo posla, no kad se uhoda, za sve mi treba nekoliko minuta dnevno. :) Ustvari, najviše vremena se potroši na ovaj dio planiranja radnog tjedna...

Eto, zanima me koristite li vi nešto za planiranje, odnosno, na koji način planirate ako planirate. :)

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.