Svakodnevne misli

"Super" iskustvo u kafiću

Bok svima,
nisam aktivan na forumima ali ovo bih htio izbaciti iz sebe.

Idem redovito u jedan kafić na Srednjacima i kako sam ITovac koji radi od doma super mi je biti među ljudima svako jutro. Naravno da stalno padam na konobare koji su među rijetkim ljudima koje mogu redovito vidjeti. I tako naravno vidio tog jednog kojeg iz nekog razloga nisam ni doživljavao ispočetka, a onda mi se užasno počeo sviđati. Par puta kada sam pogledao u kafić me gledao pa sam onda počeo i ja njega malo više. Ne mislim da sam bio napadan. Idućih dana je on i dalje bio simpa i pristupačan pa sam mislio da mu ne smeta.

Par dana nije bilo njega nego me posluživao jedan drugi konobar koji je bio čudan. Svaki put kad mi je donio kavu, ja mu kažem bok a on šuti i samo stavi kavu i kaže izvoli. To mi je bilo čudno al reko takav je. I onda treći dan sjednem ja u kafić i niko me ne poslužuje. Sjedim 15 min, a taj drugi konobar očisti stolove lijevo i desno od mog i ništa meni. Sjedne novi tip do mene i on dođe i pita ga što želi i ode unutra bez da me pogleda. Nakon što mu je donio piće i ponovo otišao mi je bilo očito da me namjerno ignorira. Taj dan je ovaj koji mi se sviđao isto bio tamo ali nije radio nego je sjedio i pravio se da me ne vidi. Prije toga svega mi je izgledalo kao da mu je nešto rekao, onako podmuklo.

Jebiga, imam kompleks jer imam 38 godina, a obično volim mlađe (taj koji mi se sviđa ima cca 25), i onda da mi se ovo desi...onak omg. Cijeli dan sam jučer bio izvan sebe i danas sam još. Da me neko tako aktivno želi "izbaciti" iz mog života...ne mogu vjerovati.

Znam da trebam ignorirati, i screw them, ali ovo sve cijelo vrijeme kuha u meni i ne znam što napraviti. Nadam se da nisam nekome pokvario dan s ovim glupostima ali morao sam napisati.

Hvala na čitanju ko je došao do kraja i svima sretno! :)

Nebu išlo!

Za više sadržaja trebaš se prijaviti ili otvoriti korisnički račun.